Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou presenta l’agenda d’activitats ‘Estiu Jove a la Masia Tous 2021’, adreçada al jovent del municipi

dilluns 21 juny 2021

La regidoria de Joventut ha organitzat 12 tallers, per als joves d’entre 12 i 35 anys, que tindran lloc, majoritàriament, a la Masia Tous de Salou

Les inscripcions es poden fer, a partir d'avui dilluns, 21 de juny, a través de l’aplicació RESERVAPLAY (FES CLIC AQUÍ)

 

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Salou ha presentat avui dilluns, 21 de juny, en roda de premsa, l’agenda d’activitats ‘Estiu Jove a la Masia Tous 2021’, un conjunt de 12 tallers, de caràcter gratuït, adreçats als joves del municipi d’entre 12 i 35 anys. Tindran lloc, majoritàriament, a la Masia Tous de Salou, situada al número 1 del carrer de Maria Castillo.

El programa ha estat presentat, aquest matí, per part de l’alcalde de Salou, Pere Granados; la regidora d'Infància, Joventut i Adolescència, Julia Gómez; i el coordinador de Joventut, Infància, Cultura i Festes, Salvador Mimbrera.

Durant la presentació, l’alcalde Pere Granados ha assenyalat que "el jovent ha estat molt castigat durant el període de pandèmia, i, per tant, des de l'Ajuntament, el que volem és oferir-li tot un seguit d'activitats per recuperar la seva vitalitat i incentivar-los, perquè s'impliquin de valent en totes aquestes activitats, per tal que puguin gaudir de la vida, que continua", ha dit. Així mateix, ha assegurat que "tenim un deute amb tots els sectors, especialment, amb els nostres joves", i ha conclòs afirmant que "sempre serem al seu costat, perquè visquin d'una forma responsable, però, també, amb lleure, per tal que puguin gaudir de tot el gran ventall d'accions que se'ls ha preparat des de l'àrea".  

Per la seva banda, la regidora Julia Gómez ha manifestat que “és un plaer presentar aquest programa perquè teníem moltes ganes de fer activitats presencials dirigides als joves; era primordial, per a nosaltres, dotar d’una nova programació a l’espai que tenim destinat a la joventut de Salou”. Ha afegit que “aquesta pandèmia ha canviat la vida a tothom, però, especialment, crec que als joves i als més petits”; i, per aquesta raó, “hem pensat en ells de la manera més lúdica i divertida perquè puguin gaudir de l’estiu”.

El jovent pot fer la seva inscripció, de forma prèvia, a partir d'avui dilluns, 21 de juny, a través de l’aplicació RESERVAPLAY (FES CLIC AQUÍ). L’aforament serà limitat.

 

Calendari d’activitats

La primera activitat de l’agenda és el taller d’escalada. Iniciació i aproximació, que tindrà lloc els dies 28 de juny i 1 de juliol, en horari de 17.30 a 19.30 h, al Rocòdrom de la Masia Tous. L’activitat, adreçada a joves majors de 14 anys, anirà a càrrec de l’entitat Monobloc. 

El taller d’art urbà es realitzarà els dies 2, 9, 16 i 23 de juliol, de 10 a 13 h, i s’adreça a joves majors de 12 anys. En el marc d’aquesta activitat, es pintaran dues parets interiors de les sales de la Masia Tous. El taller és a càrrec dels artistes Xavier Oliach Fàbregas (GASIC PAINTER); Josep Prous Parellada (RUSTIK STUDIO); i Jordi Mercadé Ferré (KSP); i compta amb la col·laboració d’Artclub Salou. Les inscripcions caldrà fer-les per a les quatre sessions. 

D’altra banda, el taller de Rap, consistirà en tres sessions de rap i una de gravació, i es durà a terme els dies 8, 15, 22 i 29 de juliol, de 10 a 12 h; per als joves d’entre 12 i 17 anys. Anirà a càrrec de Charlee, amb la col·laboració de Versembrant. Les inscripcions són per a les quatre sessions. 

També, el taller de circ, el dia 21 de juliol, de 19 a 20.30 h, a càrrec de la Circoteca. El material que es farà servir serà: cable de funambulisme, 2 boles d’equilibris, xanques, rola-bola, pedals-go, malabars, hula-hoops, minitrapezis, i minibicicletes sense circuit.

Així mateix, es durà a terme el taller de Hip Hop, els dies 5 d’agost, de 10 a 11.30 hores, i el 2 de setembre, de 18 a 19.30 h, i s’adreçarà al jovent major de 12 anys. Anirà a càrrec de Salva Faye, amb la col·laboració de l’Escola de Ball Nou Estil. 

El 10 d’agost, d’11 a 13 h, també es farà el taller de customització de samarretes, per a joves majors de 12 anys, a càrrec d’Elisabet Boal, amb la col·laboració de l’Associació d’il·lustradores de Tarragona (AIT). 

El workshop de New Style, que tindrà lloc els dies 12 d’agost, de 10 a 11.30 h, i el 9 de setembre, de 18 a 19.30 h, s’adreça a joves de més de 12 anys, i anirà a càrrec de Xavi Rubí, amb la col·laboració de l’Escola de dansa Sandra Rubí. 

El taller de Modern Jazz, el 19 d’agost, de 10 a 11.30 h, i el 22 de juliol, de 18 a 19.30 h, per a joves de més de 12 anys. El durà a terme Ekaterina Zolotova, amb el suport de l’Escola de dansa Escena Salou. 

La Sortida Workout (iniciació a la disciplina triatló), per a majors de 16 anys, tindrà lloc el 24 d’agost, de 19.30 a 21 h, a la Platja de Ponent, a la Base Nàutica. Aquesta activitat anirà a càrrec de Club Triatló Salou Costa Daurada. 

Així mateix, el 3 d’agost es farà el taller de dibuix manga i còmic, en horari d’11 a 13 h, per a persones majors de 12 anys, a càrrec de Marc Baiget, amb la col·laboració de l'Associació d’il·lustradores de Tarragona (AIT). 

D’altra banda, cal destacar el taller d’estampació de bosses creatives, que es durà a terme el 15 de setembre, de 17.30 a 19.30 h, per a joves d’entre 12 i 17 anys, a càrrec de Marta Escobar, amb el suport de l’Associació d’il·lustradores de Tarragona (AIT). 

Per últim, la xerrada “Relacions saludables a les xarxes”, el 28 de setembre, de 17 a 19 h, amb la col·laboració de la Direcció General de la Joventut i de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil. 

Per poder participar en les activitats, caldrà fer-se el Carnet Jove Masia Tous, través de la plataforma RESERVAPLAY (FES CLIC AQUÍ). Aquest document acredita el/la jove com a usuari/ària de la instal·lació, i amb el què, properament, podran disposar de descomptes i avantatges en diversos establiments del municipi. Cal dir que és necessari estar empadronat a Salou.

Així mateix, mitjançant aquesta aplicació, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ), els joves també podran reservar les diferents sales de la Masia Tous: sala de formació, sala d’oci, sala d’estudi i la polivalent, a partir del 28 de juny. Les reserves es faran segons els aforaments i criteris establerts per la COVID-19. L'horari de la Masia Tous per reservar sales és de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores, i de 17 a 20 hores.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

 PRESENTACIÓ ACTIVITATS ESTIU JOVE A LA MASIA TOUS 2021 (2).JPG
 PRESENTACIÓ ACTIVITATS ESTIU JOVE A LA MASIA TOUS 2021 (3).JPG
 PRESENTACIÓ ACTIVITATS ESTIU JOVE A LA MASIA TOUS 2021 (4).JPG
 PRESENTACIÓ ACTIVITATS ESTIU JOVE A LA MASIA TOUS 2021 (1).JPG
 PRESENTACIÓ ACTIVITATS ESTIU JOVE A LA MASIA TOUS 2021 (5).JPG
CARTELL ESTIU JOVE MASIA TOUS 2021.jpg

Document Actions