SALOU PRESENTA LA II CAMPANYA GASTRONÒMICA DEL CALAMAR
dilluns 28 octubre 2002
Amb motiu de la Festa del Calamar, que se celebra a Salou des de fa 28 anys, i amb la intenció de potenciar les propietats de la gastronomia local, l'Ajuntament de Salou, conjuntament amb el Patronat de Turisme i nou restauradors de Salou, han preparat, des del dia 1 de novembre fins el 8 de desembre, la Segona Campanya Gastronòmica del Calamar. D'aquesta manera, i durant tot aquest mes, aquests restaurants oferiran diversos plats on l'ingredient principal serà el calamar.
L'acte de presentació de la Campanya Gastronòmica del Calamar se celebra al Club Nàutic de Salou el dia 28 d'octubre i comptarà amb la presència de l'Alcalde de Salou, Esteve Ferran, el president de la Diputació de Tarragona, Josep Mariné, el regidor de Turisme, Benet Presas, i el periodista i polifacètic, Pere Tàpias, conegut per la seva especialització en gastronomia. També hi assistiran els restaurants participants, a més de diverses autoritats i experts en gastronomia.
L'acte de presentació de la Campanya Gastronòmica del Calamar se celebra al Club Nàutic de Salou el dia 28 d'octubre i comptarà amb la presència de l'Alcalde de Salou, Esteve Ferran, el president de la Diputació de Tarragona, Josep Mariné, el regidor de Turisme, Benet Presas, i el periodista i polifacètic, Pere Tàpias, conegut per la seva especialització en gastronomia. També hi assistiran els restaurants participants, a més de diverses autoritats i experts en gastronomia.