Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou presenta les bases de la 15ena edició del Premis 30 d’Octubre

dijous 16 juny 2016

Les especialitats que composen els premis són pintura, dibuix, fotografia, audiovisuals, poesia, articles d'opinió

L’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria de Cultura, ha publicat les bases per una nova edició del concurs dels premis 30 d’Octubre, que tenen com a finalitat estimular i promoure en els nens i joves  de Salou la participació en els àmbits que fan referència a la creativitat i amb especial atenció als centres escolars que potenciaran aquest tipus de manifestació on l’expressivitat dels autors s’evidencia de manera molt significativa, com explicava la regidora de Cultura, Mª José Rodríguez. Aquest certamen, de llarga tradició al municipi i que enguany s’enfila ja fins la 15ena edició, compta any rere any amb una elevada participació dels nens i nenes de les escoles de Salou; i obre un ventall molt ampli de premis. De fet, a les bases s’assenyala que poden optar a aquests premis tots els nens i nenes a partir de 6 anys (que hagin cursat 1r curs de primària el curs 2015-2016) fins als 21 anys i que vulguin participar en qualsevol de les diverses especialitats creatives: pintura, dibuix, fotografia, audiovisual, poesia, prosa, articles d’opinió, etc, que es consideri creatiu en qualsevol dels diversos camps expressius i diferents temàtiques. En total es premiaran fins a 400 joves de diferents categories i  edats.

El termini de presentació de les obres és fins al dia 29 de juliol de 2016, a les oficines del departament de Cultura i Festes en horari de 10 a 14 hores.

Els premis i temàtiques

Pel que fa a la temàtica: els treballs presentats seran de temàtica lliure i hauran de reflectir l’originalitat en els apartats de creació plàstica, audiovisual, fotografia i de creació literària i s’avaluarà l’esforç creatiu i la correcció lingüística.  S’han establert tres premis per categoria i apartat. Es pot considerar un premi desert si les obres presentades no reuneixen les característiques adequades o els mèrits suficients i el jurat ho creu oportú. Així com a criteri del jurat, es pot atorgar un nombre variable d’accèssits o de mencions especials, sense dotació econòmica.

L’entrega de premis tindrà lloc en un únic acte públic al TAS de Salou el dijous dia 27 d’octubre de 2016 a les 17.30 hores tots els apartats i les categories (A,B,C,D, E i F).

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

premis.jpg

Document Actions