Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou presenta les bases del XIX concurs de cartells Nits Daurades 2010 en Memòria d’Antonio Cáneba

Les obres es podran lliurar entre els dies 7 i 11 de juny al departament de cultura i festes de l’Ajuntament

dilluns 24 maig 2010

El departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou ha presentat les bases del XIX concurs de cartells Nits Daurades 2010 en Memòria d’Antonio Cáneba. Al concurs d’àmbit nacional i internacional, hi poden participar tots els majors de 18 anys. Com ja ve sent habitual la temàtica del cartell ha d’inspirar-se en les Nits Daurades, Festa Major d’Estiu. La Regidora de Cultura i Festes, Isabel Aguilera, ha explicat que: " Volem que siguin els propis ciutadans de Salou els que dissenyin el cartell que ha de promoure la Festa Major d’Estiu davant milers de persones que visiten la ciutat durant aquests dies. Pensem que és una bona manera d’implicar als ciutadans".

Cada participant pot presentar una màxim d’una obra, original i inèdita. La tècnica que poden utilitzar els autors és lliure, però s’ha de poder reproduir mitjançant quatre colors. Les propostes de Cartell s’han de lliurar al Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou, c/ Advocat Gallego, 2. Entre els dies 7 i 11 de juny. L’horari del departament es de dilluns a divendres de 10 a 14 hores.

Un cop presentades totes les obres un jurat format per persones de reconeguda vàlua dins del món de l’art i el disseny, realitzarà una selecció de les millors obres, que segons el seu criteri, consideri les més qualificades per encapçalar la Festa Major d’Estiu. D’aquesta manera, es vol garantir una alta qualitat en el cartell guanyador del concurs. Un cop el jurat hagi seleccionat les millors obres, aquestes s’exposaran al passadís de connexió entre l’Ajuntament i el TAS, on a criteri popular es podrà votar el cartell mitjançant butlletes que es facilitaran al Departament de Cultura i Festes. També hi haurà la possibilitat de votar via correu electrònic, ja que els cartells estaran penjats al web de l’Ajuntament, www.salou.cat.

S’estableix un únic premi de 1.000€ per al guanyador en concepte d’adquisició de l’obra premiada previ lliurament de l’original. Per a més informació o consultar les bases del concurs, els interessats poden adreçar-se al Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou, al Tel. 977 309 217 o be consultar la web municipal, www.salou.cat.

Document Actions