Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou presenta les noves activitats 2009-2010 de les aules d'extensió universitària de la URV

dimecres 30 setembre 2009

L'alcalde Pere Granados i el vice-rector de la universitat inauguren el curs

Davant d'una seixantena de persones l'alcalde de Salou, Pere Granados, i el vice-rector de la URV, Santiago Castellà, han presentat el conjunt d'activitats que sota el paraigües de les aules d'extensió universitària a Salou ompliran moltes jornades de formació. Com ha explicat l'alcalde, Pere Granados, els objectius de la universitat i de l'Ajuntament 'coincideixen plenament amb aquesta experiència que pretén promoure la formació, tot apropant i difonent a la societat, la cultura, la ciència i la tecnologia en els més variats i diversos camps; i per això ens complau poder organitzar i oferir el programa de cursos, tallers i conferències que avui encetem', explicava.

A més, Granados, ha recordat que 'tot plegat el darrer curs ha estat molt ben acollit a Salou, si tenim en compte que durant aquest passat curs s'han impartit més de setanta activitats i hem consolidat una Escola d'Estiu'. A la presentació també han assistit la regidora de Cultura, Isabel Aguilera i el regidor d'Ensenyament, David Ninyà.

Per la seva part, el vice-rector de la URV; Santiago Castellà, va destacar que en aquest Any Internacional de l'Astronomia precisament s'obria el curs amb una exposició fotogràfica sobre astronomia titulada 'Un univers proper'. Es tracta d'un conjunt de fotografies realitzades per Joaquim Moreno, veí de Torredembarra i aficionat a l'astronomia.

Al llarg d'aquest curs que es va inaugurar ahir a la tarda s'han preparat diverses activitats com una conferència sobre astronomia; un cinefòrum amb la projecció de la pel·lícula 'Mirades desvelades' d'Alba Sotorra; o tallers a càrrec de l'Institut Català de les Dones; o conferècies diverses de l'ONG Intervida.

Document Actions