Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou presenta les seves novetats en un acte amb periodistes especialitzats a la Fira Holliday World de Dublín

El regidor de Turisme va aprofitar l'ocasió per agrair als irlandesos que Salou sigui la seva primera destinació de vacances del mercat espanyol

dilluns 27 gener 2014

En el marc de la fira Holliday World, que es va clausurar ahir dia 26 de gener a Dublín,  es va celebrar un acte de concessió de premis a periodistes irlandesos especialitzats en viatges que té com a objectiu incentivar la creació periodística de qualitat. Travel Extra, una de les revistes mes reputades del sector a Irlanda, va organitzar l’esdeveniment. Salou va patrocinar l'acte juntament amb l'Oficina de Turisme d'Espanya a Dublín i Port Aventura i va comptar amb la presència del Centre de Promoció Turística de Catalunya. El regidor de Turisme de Salou, Benet Presas, va presentar  Salou  i les seves novetats a una seixantena de periodistes especialitzats i als representants del sector professional  -a l'Associació d'Agències de Viatges Irlandesa i a la Associació de Touroperadors-.  Presas va aprofitar l'ocasió per demanar als periodistes que transmetessin l'agraïment  als lectors irlandesos per fer de Salou ,  any rere any,  la seva primera destinació de vacances de l'Estat Espanyol.
Els membres del Patronat han pogut constatar durant les reunions i visites mantingudes que en el mercat turístic irlandès domina una corrent d'opinió optimista. Presas ha destacat que “aquest mercat després de patir dos anys amb certes dificultats,  Irlanda està experimentant una recuperació que porta al sector a preveure 8 milions de viatges a l'exterior”.  Una de les dades significatives és que  Jet 2, un dels operadors principals del mercat irlandès, preveu incrementar en un 200% les places de vol destinades a l'aeroport de Reus. Cal recordar que el turisme irlandès, bàsicament familiar,  és molt fidel i que tradicionalment ha escollit Salou com la seva destinació favorita.
El mercat irlandès
A Salou, el mercat irlandès va representar durant 2013 un 2% de l’ocupació total amb 7.439.335 pernoctacions i 1.890.550 arribades, ocupant la quarta posició entre els mercats emissors i en uns moments on el consumidor britànic té un bon posicionament vers els mercats de sol i platja. En aquesta línia, Salou té previst continuar treballant per tal de mantenir el seu posicionament turístic del municipi com a marca líder de la Costa Daurada i de Catalunya pel que fa al sol i platja i al turisme familiar. Un exemple és la seva presència tant en la Fira Holiday World Show que va tenir lloc a  Belfast del 17 al 19 de gener on l’alcalde de Salou, Pere Granados, va participar en el mateix acte d’inauguració com a la segona part d’aquest esdeveniment, a la Holiday World Show de Dublín del 24 al 26 de gener. En el marc d’aquesta fira va tenir lloc una acció única entre Salou i Turespaña, tal i com es va acordar el passat mes de novembre en el marc de la fira World Travel Market (WTM) amb l’oficina de Turespaña de Londres.

Galeria d'imatges

foto_1.JPG
1304_012.jpg
foto_1.JPG
foto.JPG

Document Actions