Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou preveu 2.000 places d'aparcament addicional aquest dissabte, amb motiu del Cós Blanc

dijous 05 febrer 2009

Salou oferirà gairebé 2.000 places d'aparcament addicional aquest dissabte, per tal d'acollir els vehicles particulars que es desplacin a la capital de la Costa Daurada, amb motiu de la celebració del Cós Blanc. Davant l'esperada afluència de visitants, des de la Policia Local s'han previst cinc zones d'aparcament, dues de les quals son de gran capacitat, situades de forma estratègica, a pocs minuts del circuit del Cós Blanc.

La zona d'aparcament amb més capacitat -800 places- estarà localitzada al Vial de Cavet, al costat de l'Escola Elisabeth, mentre que la segona, -700 places-, estarà ubicada a la zona de l'Estadi Municipal, al costat del càmping Sangulí. La resta de places d'aparcament estaran distribuïdes al Passeig de Jaume I i prop del carrer Major. Totes les zones d'aparcament estaran degudament senyalitzades i indicades. Cal tenir en compte, a més, que com és hivern, els carrers de la ciutat ofereixen també un nombre important de places d'aparcament lliures.

D'altra banda, segons ha informat la Policia Local de Salou, per tal de controlar la circulació i l'ordre públic, dissabte a la tarda s'efectuarà un considerable desplegament de seguretat, al qual es destinaran uns 140 efectius, 60 dels quals seran membres de la Policia Local; 51, agents de seguretat privada; i la resta, Mossos d'Esquadra, que estaran repartits al llarg del recorregut del Cós Blanc.

Des de la Policia Local es demana a totes aquelles persones interessades en assistir a aquest espectacle que s'hagin de desplaçar des d'altres poblacions, que ho facin amb antelació, unes dues hores abans aproximadament, per tal de no col·lapsar la xarxa viària local. També que segueixin les indicacions de la senyalització, així com dels agents de seguretat.

Cal recordar que l'any passat, la festa del Cós Blanc va aplegar més de 30.000 persones al centre de Salou, per la qual cosa es prega la col·laboració de tothom.

Document Actions