Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou preveu completar la xarxa de fibra òptica a tot el municipi abans de l’estiu de 2022

dijous 25 novembre 2021

Es tracta de desplegar la fibra per donar cobertura i facilitar l’accés a internet a tots els potencials usuaris d’aquelles zones grises, sobretot del Cap Salou, les zones al voltant de Carles Buigas, i les urbanitzacions de Covamar, Mirador i Xalets

 

L’Ajuntament de Salou, a través de l’operadora local “eports”, farà arribar a quasi tot el municipi la xarxa de fibra òptica, per tal que aquells potencials usuaris interessats puguin accedir als serveis d’internet i telefonia mòbil.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor Jesús Barragán, va mantenir una reunió amb els responsables de l’operadora, Iban Querol i Ramon Gasulla, per tal de canviar impressions sobre les previsions de desplegament de la fibra a Salou.

Enguany, la mateixa operadora va acabar de desplegar la fibra a la zona de Barenys i ja es troba activa; i ara està previst que comencin a estendre-la al Cap Salou; zones urbanes al voltant de l’avinguda de Carles Buigas, Pompeu Fabra i platja dels Capellans; i les urbanitzacions del Mirador i dels Xalets de Salou. Es tractarà de connexions a internet a un ample de banda de 1000Mb.

Segons el regidor de Noves tecnologies, Jesús Barragán, “des de l’Ajuntament s’ha facilitat perquè l’operadora local de telecomunicacions Eports pugui dur a terme el desplegament de fibra a tots aquells sectors i zones del terme municipal que encara no tenien connexió adequada ni accés òptim al servei”.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, deia que “l’Ajuntament sempre ha manifestat el seu compromís d’impulsar aquelles actuacions necessàries que fessin possible ampliar la cobertura de fibra òptica, per tal de garantir l’accés de tothom a  les noves tecnologies, d’acord amb l’aposta per consolidar una destinació intel·ligent i digitalitzada amb els projectes DTI i Smart City Salou”.

L’alcalde afegia que “Salou és un referent turístic que impulsa accions de transformació digital per posicionar-se com a municipi intel·ligent, i per això cal fer arribar la xarxa de fibra a tot el municipi”.

L’operadora local Eports obrirà, aquest proper mes de desembre, una botiga d'atenció al client, al carrer de Barcelona, 70.

Galeria d'imatges

2.jpg
3.jpg

Document Actions