Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou preveu un pla d’ocupació que donarà feina a una vuitantena d’aturats del municipi

L’Ajuntament s’adhereix al manifest municipalista de reafirmació del paper dels ajuntaments i recorda la necessitat de millorar el model de finançament dels municipis turístics. A més des del consistori es dona suport a la convocatòria de projectes d’escoles taller i tallers ocupacionals El ple donarà també llum verd al Pla Local de l’Habitatge pels anys 2009-2012

dimarts 27 abril 2010

Aquest migdia l’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Promoció Econòmica, Marc Montagut, el Regidor de Serveis Interns, Jesús Barragan, i la Regidora d’Acció Social, Anna Narbona, han destacat la necessitat de millorar el finançament dels municipis turístics per tal de continuar prestant els serveis de qualitat i mantenir la prosperitat i el progrés de pobles i ciutats. Aquestes declaracions s’emmarquen dins la moció que s’aprovarà per plenari en adhessió al Dia dels municipis que han redactat la FMC i l’ACM.
Una altre moció que es presentarà és per reclamar a la Generalitat que aquesta torni a convocar els ajuts per projectes d’escoles taller i els tallers ocupacionals. L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que: “des del consistori apostem per la formació i l’ocupació i per tant creiem que no es el millor moment perquè la Generalitat retiri aquestes convocatòries”. Per la seva banda, el Regidor de Serveis Internes, Jesus Barragan, ha volgut destacar que: “Catalunya es l’única comunitat autònoma de tot Espanya que ha decidit retirar aquectes”.

A més durant el ple de demà també s’aprovarà la revisió anual del Padró Municipal d’Habitants que demostra un creixement de la població, però que tendeix a l’estabilització, tal com mostra el padró a data 1 de gener de 2010 a Salou, amb un increment de 308 habitants i una població de 27.075 habitants.

Un altre dels punts que s’aprovarà en el plenari de demà dimecres serà l’aprovació del Pla Local d’Habitatge pels anys 2009-2012. El regidor de Promoció Econòmica, Marc Montagut, ha explicat que “es farà un anàlisi de la situació i l’estructura urbana del municipi des de la vessant del plantejament urbanístic”.  Per la seva banda, la Regidora d’Acció Social, Anna Narbona, ha explicat que: “es el tercer any que es dur a terme aquest pla que es molt favorable per la borsa de mediació per al lloguer social”.

En el ple de demà també s’aprovarà l’adhessió a l’acord de contractació de persones aturades inscrites com a demandants d’ocupació en el marc dels plans d’ocupació. Dins aquests plans, l’Ajuntament te previst ocupar unes 80 persones aturades durant el 2010, a més de les 15 que ja es troben ocupades en aquest moment.

Document Actions