Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

SALOU, PRIMERA DESTINACIÓ TURÍSTICA FAMILIAR DE CATALUNYA

dimecres 01 octubre 2003

Salou s'ha convertit en la primera destinació turística de caràcter familiar de Catalunya. Això ha suposat crear a Salou una oferta destinada especialment a les famílies. Aquest projecte va néixer conjuntament amb Turisme de Catalunya a través d'un programa pilot amb el que Salou s'ha convertit en la primera destinació turística familiar. Aquest projecte ha suposat construir i reorientar el sector de l'allotjament de Salou perquè es converteixin en establiments especialitzats amb oferta d'animació infantil i equipaments especials, també el sector de la restauració ha tingut que identificar els restaurants amb menús infantils, instal·lar trones, etc. entre d'altres.
A més, Salou ja disposava d'altres elements per convertir-se en una destinació turística familiar per excel·lència: oferta d'oci i entreteniment amb Universal Mediterránea, platges segures pels nens (aigües poc profundes), oferta de platja especialitzada (guarderia infantil, zona esportiva, zones de jocs infantils,'), etc.
El Patronat de Turisme de Salou, amb el finançament del Pla d'Excel·lència Turística, ha posat en marxa un seguit d'accions especials per tal de consolidar aquesta marca creada per Turisme de Catalunya com una guia de seguretat, expositors, pitets per nadons, pulseres identificatives, guia infantil, etc.
El Director General de Turisme, Xavier Civit, ha fet entrega del certificat oficial de la marca que converteix Salou en la primera destinació turística per famílies de Catalunya. L'acte ha estat presidit per l'alcalde de Salou, Esteve Ferran, i el regidor de Turisme, Marc Montagut.
Alhora, el Patronat de Turisme ha fet entrega a tots els establiments i persones que han fet possible l'obtenció d'aquest certificat (148 en total) d'un diploma com a agraïment a la seva col·laboració.

Document Actions