Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou projecta uns pressupostos pensats per dinamitzar l'economia, el benestar social i transformar la ciutat

dimecres 06 desembre 2023

El govern municipal de Salou, presidit per l'alcalde Pere Granados, ha aprovat en sessió plenària un pressupost per al 2024 de 65.304.406,07 euros, on s'evidencia un fort enfocament vers el desenvolupament social i la transformació de la ciutat. Aquest pressupost, d’arrels socials, reflecteix un compromís amb la dinamització econòmica i  la millora de la qualitat de vida dels salouencs i salouenques, posant així les persones al centre de l’acció política.

Un dels aspectes més notables dels comptes públics és l'increment substancial en àrees com Infància, amb un augment del 15,19%, i Ensenyament, que registra un increment del 13,38%. Això subratlla la importància que l’executiu municipal atorga a l'educació i al benestar dels joves. A més, es du a terme un reforç significatiu en Serveis Socials i Assistencials, amb un augment del 14,33%, demostrant una preocupació per donar suport a les persones més vulnerables.

Ocupació, Participació Ciutadana, Platges, Habitatge i Comerç també tindran una major assignació en les seves partides pressupostàries, amb l’objectiu d’impulsar l'economia local i millorar la cohesió social

Altres àrees com Ocupació, Participació Ciutadana, Platges, Habitatge i Comerç tindran una major assignació en les seves partides pressupostàries, amb l’objectiu d’impulsar l'economia local i millorar la cohesió social.

En el capítol d'inversions – uns 11,6 M€ –, el pressupost preveu avançar en la transformació del municipi en diferents aspectes, incloent-hi programes finançats pels fons Next Generation i altres intervencions executades amb fons municipals.

En l'àmbit de la transformació urbana, el projecte de l'Avinguda Carles Buïgas és un dels exemples, previst per completar-se en el segon semestre de 2024. Aquesta iniciativa no només millorarà l'espai urbà, sinó que també inclourà la construcció d'un aparcament de gairebé 500 places, adaptant la ciutat a les necessitats actuals i futures i creant més espais més amables per a les persones.

Es farà una aposta clara en la millora de la seguretat, amb plans per augmentar la plantilla de la Policia Local amb sis nous agents i l'embelliment de la ciutat, amb una major inversió en neteja, manteniment urbà i conservació del patrimoni

L'executiu també apostarà per la millora de la seguretat, amb plans per augmentar la plantilla de la Policia Local amb sis nous agents i l'embelliment de la ciutat, amb una major inversió en neteja, manteniment urbà i conservació del patrimoni.

Amb aquest pressupost, l'Ajuntament de Salou demostra el seu compromís amb una ciutat més amable, inclusiva i sostenible, posant-se com a model de referència en la millora de la qualitat de vida urbana, gràcies a la seva visió progressista i orientada al benestar social.

Galeria d'imatges

granados_obras.jpg

Document Actions