Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou promociona conjuntament amb PortAventura el turisme de Congressos entre empresaris russos

El municipi aporta les instal·lacions del TAS i del PortAventura Convention Center

dijous 28 novembre 2013

El Patronat de Turisme de Salou juntament amb Portaventura Convention Center , han participat  en el Workshop Dolce Vita, dedicat exclusivament als professionals russos interessats en realitzar Convencions i Esdeveniments a Catalunya.  Aquest workshop, organitzat per l’empresa RM Consultan Rusia a l’Hotel Claris de Barcelona va servir per reunir a una trentena d’empresaris turístics especialitzats en MICE (meetings, incentives, conferencing, exhibitions).

Pel regidor de Turisme de Salou, Benet Presas, “el Patronat, amb aquesta acció vol remarcar la rellevància de Salou com a destinació de Turisme, Congressos i oci, destacant la importància del dos centres de convencions amb els que compta el municipi de Salou. TAS i PortAventura Convention Center i el gran nombre de places hoteleres de qualitat de les que disposem, a més de l’oferta complementària”. Una de les cartes de presentació del municipi ha estat, sense cap  mena de dubte, el fet que enguany Salou ha estat la seu per primer cop de la fira més important del món del golf, la Internacional Golf  Travel Market (IGTM).

En la trobada es varen realitzar diverses entrevistes, a més de presentar la destinació de Salou i  de PortAventura com a destí MICE. El regidor ha explicat que la gran majoria dels entrevistats coneixien el municipi; molts d’altres hi havien estat en alguna ocasió i  el descrivien com la destinació número 1 de preferència pel mercat rus; ara bé, el producte MICE a Rússia encara no esta encara perfilat, “d’aquí el nostre interès per obrir aquesta nova escletxa a la federació russa”, ha apuntat Presas. 

La Consultora R M , amb seu a París i a Moscou, compta amb una llarga trajectòria de més de 18 anys treballant en el món del turisme  i organitza de  2 a 7 workshops  anuals a Rússia pels professionals europeus.

Document Actions