Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou promociona els Jocs del Mediterrani al Saló Nàutic de Barcelona

El regidor d’Esports conjuntament amb responsables del Nàutic presenten les instal·lacions del port esportiu a la fira de Barcelona

dimecres 09 novembre 2011

El regidor d’esports, Felip Ortiz, i el president del Club Nàutic de Salou, Godofredo Domínguez, han presentat conjuntament a la Fira de Barcelona el projecte de Salou com a subseu de vela del Jocs del Mediterrani 2017, aprofitant que té lloc aquests dies la 50ena edició del Saló Nàutic Internacional de Barcelona. També  han assistit membres del comitè organitzador del Jocs a l’acte que s’ha desenvolupat al pavelló firal número 2. «No hi ha dubte que aquests jocs i la nostra condició de subseu, suposa un esdeveniment únic i una gran oportunitat per a la nostra ciutat des del punt de vista de la projecció de la nostra imatge i dels nostres atractius naturals, com les platges i el mar, però també suposa un pas endavant en l'objectiu de superar l'estacionalitat turística i de posicionar Salou com un referent important del turisme nàutic i esportiu», ha declarat el regidor Ortiz, qui ha fet també una crida a tots els conciutadans amb l’objectiu que el municipi estigui en el punt de mira organitzatiu: “hem de ser capaços de mobilitzar i fer participar de l'esdeveniment als nostres col·lectius de població, des dels més petits fins als més grans. Es necessita de la suficient cohesió i il·lusió col·lectiva per fer que Salou surti orgullós i reforçat d'aquest esdeveniment”. I és que el municipi serà subseu de vela, així com també de triatló i de vòlei platja. En referència a l’entitat del Nàutic, Ortiz ha assegurat que “és una entitat amb gran vocació, experiència y tradició en l’organització d’esdeveniments relacionats amb la vela, la nàutica i les competicions de regates" i els ha manifestat que "des de l’Ajuntament i des de la regidoria d’Esports restem a la seva disposició per iniciar i desenvolupar plegats tota la feina que cal per convertir Salou en exemple de bona organització i de gestió d’aquest repte que tenim davant, i en un gran referent de l’esport de la nàutica aprofitant l’avinentesa de la subseu de vela”.

Per la seva part, Godofredo Domínguez ha qualificat el moment actual com “històric” i ha reivindicat la renovació de la concessió administrativa del port de Salou al Club Nàutic.

Galeria d'imatges

DSC03900.JPG

Document Actions