Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou promociona la destinació per primer cop a Kazajastan

El Patronat Municipal de Turisme participa juntament amb una delegació d’empresaris a la Fira Internacional de Turisme que es celebra a Almaty (Kazajastan) per captar aquest nou mercat

dijous 25 abril 2013

El Patronat Municipal de Turisme de Salou participa, per primera vegada, juntament amb Portaventura - i dins del paraigua de Catalunya - a la fira internacional de turisme que se celebra a la ciutat d'Almaty, Kazajastan , des d'avui dia 24 al dissabte 26 abril . Aquesta fira és de caràcter professional i en la passada edició van passar més de 5.000 visitants.

El regidor de Turisme, Benet Presas, ha remarcat que aquest esdeveniment és important atès que "és un país amb un creixent desenvolupament econòmic on els seus habitants, famílies i joves, tenen moltes inquietuds com pot ser la de viatjar i conèixer nous països i noves cultures ". Presas ha assegurat que "aquesta és una de les primeres delegacions que visita aquest país, sent un dels primers passos per captar un mercat totalment verge. Es tracta d'un dels últims grans reptes dels mercats potencials de l'antiga URSS".

El Patronat ha realitzat aquesta acció de caràcter conjunt amb PortAventura, l’Assoiciació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda i d’altres empreses com Novovira, Iber Rússia Travel Terramar, Marfil Travel, Ancodes. Durant el primer dia de la Fira, es desprèn una bona sensació i un gran interès en l'oferta lúdica i de sol i platja de la Capital de la Costa Daurada. La Fira Kitf és de caràcter professional, participen 326 companyies expositores, de 40 països i més de 140 expositors.

Un dels principals aspectes claus per poder desenvolupar aquest mercat és la creació de vols xàrters directes que facilitin la comunicació, reduint el nombre d'hores del viatge, entre aquest país i Catalunya. Tant el Patronat de Turisme com els membres de caràcter privat que formen part de la delegació estan realitzant contactes amb touroperadors internacionals sobre aquest aspecte.

Un mercat en transformació

L'impressionant creixement econòmic de la República de Kazajastan i el desenvolupament de la capacitat nacional en vint anys de reformes econòmiques donen confiança que el turisme a la República de Kazajastan rebrà adequat desenvolupament en benefici de la gent d'aquest país. El país s'està movent constantment cap a la transformació del seu natural únic i la capacitat dels recursos humans, la millora de la qualitat del servei i la seva presentació a nivell internacional. Prova d'això és l'organització i realització de l'exposició KITF, que s'ha convertit en una part tradicional i integral del turisme nacional.

 

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions