Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou promociona la marca i els seus projectes de futur a la fira Intourmarket de Moscou

L’alcalde de Salou ha mantingut reunions amb operadors i representants institucionals

diumenge 16 març 2014

Amb la seva presència a la fira turística Intourmarket 2014, l’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del president del Patronat de Turisme, Benet Presas, ha mantingut diverses reunions tant amb directius dels operadors emissors més importants de turisme rus com amb representants institucionals, per tal d’intercanviar impressions i establir pautes de col·laboració entre el sector públic i privat de cara a poder millorar les perspectives de Salou en aquest mercat.

Aprofitant que enguany Salou ha instal·lat taulell propi dins els estands de les companyies ODEON TOUR (Coral Travel i Sunmar) i TEZ TOURS, l’alcalde i el regidor han mantingut importants reunions amb directius d’ambdues empreses per tal de reforçar la imatge de la marca Salou i explicar les novetats dels projectes BCN World i el parc de Ferrari, que s’implantaran al costat de la capital de la Costa Daurada; així com el futur port esportiu del Cap Salou.

L’alcalde de Salou i el regidor es van reunir amb el director comercial i membre del consell de direcció de TEZ TOURS, Alexander Burtin; i amb un propietari i el director general de ODEON-CORAL, Ahmmet Bektas i Yurtsever Goycek respectivament.

Segons l’alcalde, Pere Granados, “ambdós operadors han valorat molt positivament els projectes de futur perquè consideren que suposen importants valors afegits que ens diferenciaran d’altres marques i ens aportaran un plus que qualsevol operador aprofitarà per oferir com nou atractiu al seu client”. Afegia que “per a la nostra donar major competitivitat al nostre producte i per desestacionalitzar la temporada BCN World i el parc Ferrari seran importants”.

L’alcalde es va referir en ambdues reunions a l'oferta hotelera de Salou, manifestant que “Salou està ara mateix treballant amb celeritat perquè molt properament la destinació disposi d’una zona per poder implantar establiments hotelers de qualitat, adaptats a les noves tendències i hàbits vacacionals dels mercats com el rus, ampliant d’aquesta forma l’oferta a les necessitats d’allotjament per una creixent demanda”.

D’altra banda, l’alcalde i el regidor es van reunir amb dos representants institucionals; amb el director de l’oficina de TURESPAÑA a Moscou, Alvaro Renero; i el director de l’oficina de Turisme de Catalunya a Rússia, Josep Ma Perramon; amb els quals es van tractar temes relacionats amb les polítiques turístiques a desenvolupar per donar noves iniciatives per atraure el mercat rus.

Segons tots els indicadors, aquest mercat es manté molt viu i Salou seguirà essent la primera destinació catalana i espanyola que lidera el turisme rus.
Els representants de Salou van ser presents a la inauguració de la fira, que va anar a càrrec del Ministre de Turisme rus i el Secretari General de l’Organització Mundial del Turisme.

Galeria d'imatges

1.jpg.JPG
3.jpg.JPG
5.jpg.JPG
lalcalde_amb_el_director_de_lficina_de_Turisme_de_catalunya_a_Moscou_Josep_Ma_Perramon.JPG
2.jpg.JPG
4.jpg.JPG
2.jpg.JPG
1.jpg.JPG
3.jpg.JPG
3.jpg.JPG
4.jpg.JPG
5.jpg.JPG

Document Actions