Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou promociona l'activitat física amb la segona edició de la Fira de l'Esport

dimecres 27 maig 2009

Aquest proper divendres per la tarda hi haurà una exposició de l'oferta esportiva al pavelló d'esports oberta a tothom i el cap de setmana pel matí continuarà amb el 'juguem a la platja'.

Aquest cap de setmana hi haurà una intensa agenda esportiva a Salou que començarà el mateix divendres amb la segona edició de la Fira de l'esport al pavelló Municipal que començarà a les 17:30h fins les 21:00h. La finalitat d'aquesta Fira és donar a conèixer l'oferta esportiva de les diferents entitats de Salou i alhora promocionar l'esport al municipi, per tant es tracta d'una activitat oberta a tothom. S'habilitaran inflables, i es duran a terme diverses activitats esportives com ara futbol-sala, mini-basquet, hockey-sala, tennis taula, patinatge, voleibol, un espai multimèdia per als més petits. També hi haurà un escenari central per actuacions de gimnàstica rítmica, aeròbic, judo i patinatge.

Al marge de l'activitat de la pista central a les grades hi haurà un conjunt d'estands reservats per a cada entitat per donar-se a conèixer i promoure les seva feina, així com explicar el projecte, cursar inscripcions per a la temporada vinent etc' És donarà berenar, begudes per a tots els nens i es realitzaran diversos sorteigs de material esportiu i entrades puntuals al parc temàtic de Port Aventura.

A més, aquest cap de setmana (dissabte i diumenge al matí) es continuarà amb l'activitat 'Juguem a la platja' que ha reunit més de 300 joves el passat cap de setmana i que, aquest, tornaran a gaudir de l'esport a l'arena. Les activitats previstes per als 30 i 31 de maig serviran per practicar handbol, vela, kayak, entre altres.

Document Actions