Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou proposa un estiu ple d’activitats d’oci, culturals i esportives en una àmplia agenda

dimecres 25 juny 2014

Surt a la llum la guia d’activitats  de la regidoria de Cultura que inclou un ampli ventall de propostes per a totes les edats

 

Espectacles al carrer, havaneres, festes majors de barris, festes regionals, concerts, campionats esportius, cicles de cinema, exposicions, mercadet d’artesania, passarel·la de moda, activitats comercials, activitats solidàries... aquestes i moltes més propostes formen part de les activitats que la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou ja té dissenyades en un fulletó informatiu que es distribuirà per diversos punts del municipi. En aquest, es recullen les línies mestres per a les principals activitats lúdiques i festives d’aquest estiu i que ja han arrancat aquesta setmana amb la revetlla de Sant Joan i continuaran aquest proper cap de setmana amb la Calada de les Malles de Sant Pere.

La programació inclou un ventall molt ampli de propostes per tal d’arribar a públics de totes les edats i amb gustos diversos. En total hi ha quasi un centenar d’activitats, com ha explicat la regidora de l’àrea, Mª José Rodríguez, qui ha destacat la feina conjunta i transversal que es du a terme tant amb altres àrees municipals com Comerç i Promoció de Ciutat, Joventut, Esports o Infància i amb les entitats i associacions salouenques.

La regidora ha assegurat que “mantenim a l’agenda espectacles que ens funcionen molt bé i que tenen una gran acceptació, sempre apostant per la cultura, la qualitat i la dinamització d’activitats al carrer”. Pels joves també hi ha una bona dosis d’activitats tant esportives com musicals; entre ells una nova edició del festival Andén Zero amb l’actuació dels DJ’s locals, grups de ball i grups musicals de Salou serà una de les dates adreçades als més joves i el road show que portarà la cadena SER el 18 d’agost. Mª José Rodríguez, també ha volgut referir-se –sense desvetllar els detalls de les Nits Daurades d’enguany- als dos grans concerts que s’han contractat per aquest estiu i que acompanyaran les nits d’agost: Extremoduro i Dani Martín. 

 

D’altra banda, el proper 11 de juliol començarà el cicle de Cinema a l’aire lliure que de manera itinerant projectarà les últimes estrenes cinematogràfiques. També es reprograma el cicle d’havaneres que començarà aquest mateix dissabte 28 de juliol junt amb la ‘Calada de les malles’ i l’Associació Havaneres i Tonades Port Salou.

A nivell esportiu, una infinitat d’activitats es desenvoluparan en els nombrosos espais de la ciutat habilitats per ells.  D’altra banda, l’Associació Comercial 365 dies i la Regidoria de Comerç impulsen el Fira ‘Fora Stocks’ que tindrà lloc els dies 12 i 13 de juliol i els dies 23 i 24 d’agost i la ‘low cost’ 20 i 12 de setembre.

 

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

act_estiu.jpg

Document Actions