Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou publica la llista provisional d'aspirants al Pla d'Ocupació Local 'Jaume I 2023'

dilluns 15 gener 2024

L'Ajuntament de Salou publica (clica aquí) la llista provisional de persones admeses i excloses del procés selectiu per a l'accés al Pla d'Ocupació Local "Jaume I 2023". Aquest pla està destinat a persones en situació d'atur i/o en recerca de millora de feina, inscrites com a demandants d'ocupació al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC).

Segons les bases específiques de la convocatòria, s'ha realitzat una selecció inicial dels aspirants, i ja es pot consultar la llista provisional. Aquesta inclou tant les persones admeses com els motius d'exclusió per als no admesos.
La llista es pot trobar publicada en diversos formats: en la (clica aquí) web corporativa de l'Ajuntament de Salou, al tauler d'anuncis de la pàgina web municipal i físicament a les instal·lacions municipals. 

Convé remarcar que els aspirants tenen un termini de 10 dies hàbils per presentar documentació addicional o fer correccions que puguin afectar aquesta llista provisional. Aquest termini comença aquest el dilluns 15 de gener i finalitza el proper divendres, dia 26 de gener.

La llista es pot trobar publicada en diversos formats: en la web corporativa de l'Ajuntament de Salou, al tauler d'anuncis de la pàgina web municipal i físicament a les instal·lacions municipals

Un cop finalitzat aquest període, es procedirà a la publicació de la llista definitiva de candidats admesos i exclosos. A més, s'anunciarà la proposta de calendari per al procés de selecció i la composició final de l'òrgan qualificador.

L'Ajuntament de Salou destaca la importància d'aquesta iniciativa dins el marc de les polítiques actives d'ocupació local, oferint oportunitats de desenvolupament professional i personal als salouencs i salouenques.

Fitxers adjunts

Document Actions