Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou realitza el primer Camp de Treball de caràcter Internacional

Una vintena de joves de 9 nacionalitats diferents participaran d’aquesta iniciativa del 19 de juliol a l’1 d’agost

dimecres 21 juliol 2010

Aquest 2010 el ja tradicional Camp de Treball de Salou dóna un pas de gegant per convertir-se en Internacional per primera vegada en la seva història. Després de vuit edicions de col·laboració conjunta entre el Grup Jove i l’Ajuntament de Salou, enguany s’afronta a un nou repte amb participants majors d’edat vinguts de tot el món que realitzaran una escola d’arqueologia al jaciment ibèric de Salou: La Punta de la Cella.

 

A més, aquest any, el projecte compta amb l’assessorament i la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili, que amb un equip d’arqueòlegs supervisarà i orientarà tot el projecte, així com altres activitats paral·leles relacionades amb l’arqueologia: visites, xerrades, etc. La col·laboració de la Universitat va més enllà del propi camp, marcant i seguint les pautes d’un pla director que té com a objectiu recuperar el jaciment i posar en relleu una part important del patrimoni històric del municipi.

 

Des del 19 de juliol i fins a l’1 d’agost, els joves participants podran gaudir de la cultura del municipi a la vegada que col·laboren en la conservació del seu patrimoni. Les tasques es complementaran amb altres activitats com: tallers, excursions, concerts, etc. Els vint joves que formaran part del camp de treball provenen de diversos punts de la geografia com ara Russia, Servia, Corea, Lituania, Gran Bretanya, França, Alemanya, entre d’altres.

 

El Camp de Treball ha tingut sempre l’objectiu de compaginar el lleure i l’oci amb la formació participativa, fet que ja ha portat a més de 300 joves de tot el territori català a descobrir els encants de Salou i de la seva cultura. Enguany, i gràcies també a la col·laboració de la Secretaria de Joventut de Tarragona, ha estat possible assolir el repte de convertir el Camp de Treball en Internacional, expandint la cultura salouenca arreu del món i oferint als joves un marc immillorable de convivència i formació.

Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions