Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou realitza formacions sobre participació ciutadana als instituts del municipi

divendres 11 novembre 2022

Actualment, es duen a terme a l’Institut Marta Mata; i, properament, al febrer, s’iniciaran a l’Institut Jaume I i a l’Escola Elisabeth. En total, es faran 13 sessions, adreçades a l’alumnat de 4rt d’ESOL’Ajuntament de Salou, a través de les àrees de Participació Ciutadana i Serveis Educatius, realitza, durant aquest curs 2022-23, un conjunt de 13 sessions sobre participació ciutadana, adreçada a l’alumnat de 4rt d’ESO dels instituts del municipi: Institut Marta Mata, Institut Jaume I i Escola Elisabeth.

Aquestes sessions formatives, que es duen a terme en grups classe, van a càrrec de persones especialistes en sociologia i participació. Amb l'objectiu de fomentar la participació des de la base, s’aborden temàtiques generals, com els conceptes de democràcia i participació ciutadana; alhora que es parla sobre els mecanismes i processos de participació ciutadana, i l'ús de les eines telemàtiques de participació disponibles. Per últim, l’alumnat formarà part d’una dinàmica participativa per motivar i facilitar la immersió i interiorització dels principals conceptes.

La formació va iniciar-se, la setmana passada, a l’Institut Marta Mata; i properament, a partir del mes de febrer, es preveu que es realitzin a l'Institut Jaume I i a l'Escola Elisabeth.

Galeria d'imatges

2.jpg

Document Actions