Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou realitza noves formacions online per al teixit econòmic local, dins del Programa d’Ajut a la Transformació Digital i Tecnològica, en el marc del Pla de Reactivació Econòmica

divendres 08 maig 2020

Les sessions es duran a terme a partir d’aquest dissabte, dia 9, i fins al dia 21 de maig

Les inscripcions són de caràcter gratuït i es poden fer a través del formulari web (fes clic aquí), del portal corporatiu www.salou.cat

 

L’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou ha impulsat un nou conjunt de formacions online del Programa d’Ajut a la Transformació Digital i Tecnològica, en el marc del Pla de Reactivació Econòmica, creat arran la crisi de la COVID-19.

Es tracta de noves sessions, de caràcter gratuït, obertes als empresaris / àries i treballadors / es locals dels sectors del comerç, els serveis i l’hostaleria de Salou. Cal dir, per tant, que tindran prioritat aquelles activitats econòmiques que siguin de dit municipi.

Aquests cursos s’iniciaran demà dissabte, dia 9, i es duran a terme fins al dia 21 de maig. Les formacions podrien ser ampliables, segons demanda.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha destacat “la bona actitud del teixit empresarial salouenc que, en tot moment, s’ha mostrat proactiu per adquirir nous coneixements i endinsar-se en el món online i de les noves tecnologies”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha manifestat que “des de l’àrea, hem decidit fer aquest nou bloc de formacions, ja que molts empresaris i empresàries del municipi van sol·licitar la seva adhesió a la llista d’espera per a futures sessions”. Per aquesta raó, “hem considerat necessari fer-ne de noves, per tal que tothom que vulgui formar-se, ho pugui fer”.

La finalitat d’aquestes formacions és que les persones assistents obtinguin uns coneixements i habilitats bàsiques en l’ús de noves tecnologies, màrqueting i venda online, E-commerce, Netiqueta, estratègies de comunicació, webs, xarxes socials i competències TIC, entre d’altres qüestions. També les ajuda a mantenir els vincles amb els clients i les dona les pautes per a la reorientació dels negocis i la millora de la competitivitat.

Queden places disponibles per a les següents noves formacions:

  • Com treure partit de WhatsApp Business? - 9 de maig, de 17 a 18.30 h
  • Com vendre, de manera efectiva, amb Missatgeria Instantània? - 12 de maig, de 18 a 19.30 h
  • Com vendre, de manera efectiva, amb les xarxes socials? - 14 de maig, de 18 a 19.30 h
  • Aplicacions mòbils que em poden ser útils per al nostre comerç - 16 de maig, de 18 a 19.30 h
  • Com fer venda online en el nostre comerç - 21 de maig, de 15 a 16.30 h

També se n'han creat d’altres, les places de les quals ja han quedat cobertes per les persones de la llista d’espera, que es va elaborar després de les darreres sessions formatives.

Les inscripcions cal fer-les a través del formulari web del portal corporatiu www.salou.cat, al següent enllaç (fes clic aquí)

Un cop feta la inscripció, l’àrea de Dinamització Econòmica es posarà en contacte amb la persona interessada, per confirmar la sol·licitud.

Document Actions