Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou realitza tallers per promoure el reciclatge entre els més petits

dimecres 16 juliol 2014

Es tracta d’un taller que tindrà com a objectiu fomentar la reutilització de residus per tal de donar-los un valor al material després d’haver estat utilitzat.

El proper divendres 18 de juliol, els més petits podran gaudir i aprendre d’un taller de reciclatge a la platja de Ponent de 10 a 13 hores. Es tracta d’un taller que tindrà com a objectiu fomentar la reutilització de residus per tal de donar-los un valor al material després d’haver estat utilitzat. El taller consistirà en la realització d'un peix a partir d cartrons d'envasos i decorat amb plàstic provinents de bosses de plàstic trencades que ja no es poden utilitzar. El taller és totalment gratuït i adreçat a totes aquelles famílies que vulguin aprendre sobre reciclatge.
Aquest taller s’emmarca en la campanya impulsada per la regidoria de Salut Pública i Qualitat Ambiental per millorar els índexs de recollida de la matèria orgànica a Salou. La campanya contempla diferents actuacions per millorar el servei de recollida de les diferents fraccions, fent esment principalment a la necessitat de millora de la qualitat de la matèria orgànica recollida. Recordem que es van instal·lar uns tòtems a la Platja de Llevant que conviden a dur a terme el reciclatge de manera correcta a un dels punts més concorreguts del municipi durant l'estiu i temporada alta. Aquests estan escrits en 5 idiomes per apropar la informació al visitant i estan instal • lats en tres punts diferents de la platja de Llevant amb l'objectiu d'incrementar els nivells de recollida i la qualitat de la mateixa

Galeria d'imatges

foto_taller.jpg
20140703_ActivPlatja_CampanyaSalou_05.jpg

Document Actions