Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou realitza una jornada de recollida de residus, per a totes les edats, en el marc de la campanya ‘Let’s Clean Up Europe!’, aquest proper diumenge

dijous 05 maig 2022

Aquest 8 de maig, de 10.30 a 13.30 h, es realitzaran accions de neteja a l’entorn de la Platja Llarga, amb el suport de l’empresa Limonium SL

En finalitzar la recollida, es farà un taller de sensibilització ambiental

L’activitat és gratuïta i no cal inscripció prèvia

 

L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Salou organitza una jornada de recollida de residus, aquest proper diumenge, 8 de maig, en el marc de la campanya europea “Let’s Clean Up Europe!”, en horari de 10.30 a 13.30 h, a l’entorn de la Platja Llarga. 

Es tracta d'una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de brossa que llencem de forma incontrolada a la natura. L'activitat és voluntària, gratuïta i oberta a tot tipus de públic.

L’Ajuntament anima la ciutadania a participar en aquesta activitat, que comptarà amb el suport de l’empresa Limonium SL, i per a la qual no cal inscripció prèvia. 

En finalitzar la recollida, es realitzarà un taller de sensibilització ambiental sobre els residus trobats i es donarà informació dels valors naturals de l'entorn immediat. Es repartirà, també, un petit obsequi als voluntaris que hi participin, fins a exhaurir existències, per rigorós ordre d'arribada.

Caldrà portar calçat tapat i còmode, gorra, aigua i protecció solar.

Document Actions