Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou realitzarà els tallers participatius de l’elaboració de l’ordenança dels Habitatges d’Ús Turístic (HUT), el proper dimarts, 25 d’octubre

dissabte 15 octubre 2022

Es duran a terme dues sessions, una per als professionals del sector, i una altra, per a la ciutadania. Les inscripcions es poden fer al correu electrònic participacio@salou.cat

 

L’Ajuntament de Salou realitzarà, el proper dimarts, 25 d’octubre, els tallers participatius per a l'elaboració de l'esborrany de la nova ordenança que regularà els Habitatges d'Ús Turístic (HUT).

Aquesta ordenança, que elabora l'Ajuntament de Salou, amb el suport de la Càtedra UNESCO d'Habitatge de la Universitat Rovira i Virgili, pretén regular aquest exercici, protegir els drets dels veïns i les veïnes, i tipificar les conductes derivades de la utilització de dits habitatges.

La voluntat de l'Ajuntament és elaborar l'ordenança municipal, de forma participada; i, per aquest motiu, vol conèixer l'opinió sobre els HUT, tant per part dels agents professionals implicats (empreses gestores d'apartaments turístics, propietaris, etc.), com per part dels veïns i veïnes (ciutadania, en general, del municipi). 

Es faran dues sessions: una, per a professionals del sector, a les 10 h; i una segona, per a la ciutadania, en general, a les 19 h. Ambdues es desenvoluparan a la sala Europa del Teatre Auditori de Salou (TAS).

Per establir l'aforament de la sala i la dinàmica dels tallers, es recomana confirmar l'assistència, enviant un correu electrònic a participacio@salou.cat, indicant el nom i cognoms, e-mail i telèfon.

Es pot consultar informació i seguir el procés participatiu, a l’enllaç https://participa.salou.cat/

Document Actions