Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou recapta més de 2.400 euros en el primer Carnaval Xic’S solidari

dilluns 16 febrer 2015

Ahir a la tarda el pavelló d’esports va omplir-se d’activitat i de disfresses en el Dia Mundial del Càncer Infantil


Salou va celebrar ahir a la tarda el carnaval adreçat als més petits i ho va fer aprofitant l’efemèride del Dia Mundial del Càncer Infantil. Així, des la regidoria d’Infància a través del Club Xic’S i en favor de l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí es va muntar una trobada festiva amb finalitats benèfiques al  pavelló municipal d’esports on es va viure un molt bon ambient festiu. La recaptació va superar  els 2.400 euros en aquest Dia Mundial del Càncer Infantil que es destinaran a l’Hospital Sant Joan de Déu per a la investigació i el tractament especialitzat del càncer infantil. “Estem molt satisfets per la bona acollida del Carnaval Xic’S, que s’ha consolidat al municipi coincidint amb l’aniversari de la creació de l’espai d’infància i de la gran implicació que hem vist enguany que a més tenia tocs solidaris”, apuntava la regidora d’infància, Julia Gómez.

Per la seva part, la presidenta de l’Associació  Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí, Murielle Reig,  va pujar a l’escenari, acompanyada de dos nens va presentar com a petits grans lluitadors  ja que s’han  vist enfrontats amb el càncer des de molt petits, un d’ells, un nen de Salou a qui varen diagnosticar un tumor cerebral quan nomes tenia 6 mesos. Reig va destacar la importància d’impulsar la investigació del càncer infantil i va donar les gràcies a l’Ajuntament per l’organització i la cessió dels espais i la infraestructura muntada així com a les entitats i persones que l’han fet possible .

En el marc de la festa Xic’s, a més de l’animació infantil, els inflables, les sessions de zumba també es van premiar tres disfresses; la primera classificada van ser uns nens que emulaven la parella Olivia Newton John i John Travolta; el segon premiat vestia una disfressa de Mazinger Z i, el darrer premi va ser per una nena que portava una disfressa confeccionada amb globus.

En aquest primer carnaval solidari han estat treballant de manera conjunta la regidoria d’infància junt l’equip de l’Associació Oncològica Dr Amadeu Pelegrí i altres empreses com Daneart Espectáculos de Salou –qui ha col·laborat de forma totalment altruista i la Noelia, pel ball de zumbakids.

Galeria d'imatges

xics.jpg
IMG_5885.jpg
IMG_5710.jpg

Document Actions