Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou reconeix l’esforç de 10 estudiants del municipi, lliurant-los les beques universitàries 2022

dilluns 27 febrer 2023

L’alcalde Pere Granados, acompanyat de la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha fet entrega dels premis, aquest matí, en un acte a la sala Europa del TAS

Els i les estudiants de diverses modalitats de Batxillerat dels centres salouencs han rebut una beca per valor de 1.282 €, cadascun

 

L’Ajuntament de Salou ha lliurat, aquest matí, les beques per a estudis universitaris 2022 als alumnes que el curs passat van finalitzar el Batxillerat i els cicles formatius, en diverses modalitats, obtenint el millor rendiment acadèmic i les millors qualificacions.

L’acte, que s’ha celebrat a la sala Europa del Teatre Auditori de Salou (TAS), ha estat presidit per l’alcalde Pere Granados, acompanyat de la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez. També hi han assistit el director de l’Escola Elisabeth, Enric Masià; la directora de l’Institut Jaume I, Carmina Fallada; la directora de l’Institut Marta Mata, Carme Moreno.

L’alcalde Pere Granados ha encoratjat els joves assistents a que “dins de les disciplines de les vostres carreres, tingueu en compte que el món canvia molt ràpidament, a través de les noves tecnologies i la digitalització”. En aquest sentit, els ha explicat el programa ‘Salou Smart’, el qual pretén convertir Salou en un municipi intel·ligent.

També, l’alcalde ha parlat del treball del Govern municipal en la línia de la retenció del talent, a través de la creació d’un hub, un viver d’empreses, l’objectiu del qual, ha dit, és que “els nostres alumnes i emprenedors, un cop hagin acabat els seus estudis, tinguin l’oportunitat de quedar-se a Salou i desenvolupar qualsevol start-up”.

Per la seva banda, la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha felicitat els estudiants premiats i ha assenyalat que “heu sabut superar moments complicats de molta feina, acompanyada de molts nervis, de molta inquietud i preocupació, per arribar a la nota necessària per accedir a la carrera desitjada”.

Ha mostrat la voluntat de l’Ajuntament de Salou de donar suport als estudiants i les seves famílies, afirmant que “la inversió en formació és la millor manera d’ajudar-vos”; i, també, ha destacat el paper important dels equips directius i dels professors i professores dels centres, ja que “ajuden a despertar l’interès als alumnes i fan el guiatge oportú en la consecució d’aquests èxits”.

Els ajuts per als estudis que concedeix l’Ajuntament de Salou tenen un valor de gairebé 13.000 €. Han estat 10 els i les estudiants premiats pel seus resultats acadèmics, amb una beca de 1.282 €, per a cadascú.

Els i les alumnes que han rebut els premis són:

- Del Grup A, estudiants de 2n de Batxillerat i últim curs de cicles formatius de Grau Superior amb Matrícula d’Honor, l’alumne Yeray Zalaya Domingo, de l’Escola Elisabeth; i Candela Moreno Sevillano, de l’Institut Jaume I.

- Del Grup B, del Batxillerat d’Humanitats i Ciències Socials, han percebut una beca, cadascú, Ivan Gutiérrez Martínez, de l’Institut Marta Mata; i Laura Povedano Rosillo i Elia Castro Sanz, ambdues de l’Institut Jaume I.

- Del Grup B, del Batxillerat de Ciències i Tecnologia, han percebut beques els estudiants Marta Calzas Moreno, de l’Institut Marta Mata; i Ariadna Otiña Clager i Jozef Kiril Josivov, de l’Institut Jaume I.

Així mateix, pel que fa a les dues beques de Batxillerat Artístic i Cicles Formatius que han quedat desertes, la comissió ha acordat concedir-les a dos estudiants de 2n de Batxillerat amb Matrícula d’Honor de l’Institut Marta Mata, Shenghao Ye i Marta Reyes Casas.

En finalitzar el lliurament de beques, ha tingut lloc la conferència ‘L’altra cara de les pantalles’, a càrrec de l’expert en tendències i eines digitals, Jordi Camós, una xerrada per entendre com es dissenyen jocs, apps i xarxes socials per condicionar el comportament de les persones, els seus efectes i com es poden canviar certs hàbits.

Galeria d'imatges

4.JPG
5.JPG
3.JPG
1.JPG
0.JPG
6.JPG
7.JPG
8.JPG
9.JPG
10.JPG
11.JPG
12.JPG
13.JPG
14.JPG
15.JPG
16.JPG

Document Actions