Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou reconeix la trajectòria professional dels comerciants i empresaris

divendres 30 novembre 2007

Una quarentena d'empresaris, empreses i establiments comercials de Salou van veure reconeguda ahir la seva trajectòria de servei i atenció al públic, durant l'acte de lliurament dels 'Guardons a la continuïtat empresarial' que va celebrar-se per primera vegada al municipi, al Teatre Auditori (TAS).

En concret, van lliurar-se 42 diplomes: a la Immobiliària Aprotusa, actualment amb el el nom comercial Hotel Apartaments Da Vinci; a 'Eva' Moda Íntima; a la botiga de souvenirs Arnau; al Supermercat la Estrella i a Viajes Negresco, que van iniciar la seva activitat fa més de 30 anys; a 12 establiments que van fer-ho més de 35 anys enrera (Llibreria Klotet, Joieria Esmeralda; Karting Salou, Càmping Sangulí, Ferreteria Duart, Pastisseria Maria, Restaurant Salauris, Salou Assessors S.L, Discoteca Flash Back, Hotel Niza, Societat Cooperativa d'Ensenyança Escola Elisabeth i Càmping la Siesta); a una altres 12 que van néixer fa més de 40 anys (Ibersol, Residència Torremar, Residència Pensió Venecia-Montecarlo, La Primavera, Fusteria R. Pérez Farré, Caixa Tarragona, L'Estanc, Supermercat Núria, Deutsche Bank, Hotel Salou Park, La Cage i Zeus Apartaments); a 6 que tenen més de 45 anys de vida (Llibreria El Faro, La Ibense, Souvenirs Rosi, Restaurant d'Albert, Restaurant La Gaviota; i Joieria Rovira);i a 3 que en tenen més de 50 (Bar Terramar, Fernan's i Brisasol). L'establiment més antic que continua encara viu és, concretament el Bar Terramar, en peu des del 1953 a l'Espigó del Moll.

També van atorgar-se guardons a persones que van ser pioneres del món empresarial de Salou: Ramon Bertomeu (de Taxis Bertomeu), Josep Semeli i Antonieta Bertran (de Carnisseria Bertran), Bartolí (de Càmping Salou), Manel Albinyana (del Restaurant Cafeteria Mistral) i Joan Roig (de l'Hotel Mònaco).

Tots els representants d'aquests establiments van rebre la felicitació de l'alcalde del municipi, Antonio Banyeres; i de Marc Montagut, regidor responsable de l'Àrea de Promoció de la Ciutat, des de la qual s'ha organitzat aquest esdeveniment.

Davant un públic que omplia la sala d'actes del TAS, Banyeres va destacar la preparació i qualificació d'aquestes persones que estan al capdavant dels negocis locals i que han fet possible, segons va dir, que Salou disposi d'una 'oferta assentada, àmplia, variada i competitiva. També va afirmar que l''essència del teixit econòmic de Salou, basat en l'empresa familiar, és 'fruit de l'esforç i dedicació de persones i d'una visió de futur', tot demanant-los que continuïn treballant com fins ara.

Per la seva banda, el regidor Montagut, va remarcar igualment l''empenta i vitalitat' del teixit comercial i empresarial de Salou, gràcies al qual, va afegir, Salou s'ha convertit en la 'veritable capital turística de la Costa Daurada i de Catalunya; i una de les destinacions amb més creixement de tot l'estat'. El regidor de Turisme, a més, els va encoratjar a 'complementar el model turístic basat en sol i platja', perquè els visitants trobin al municipi 'elements de valor afegit que multipliquin i enriqueixin l'oferta de Salou'.

Entre els assistents a aquest acte obert a tothom va destacar la presència del secretari general d'Economia i Finances de la Generalitat, Martí Carnicer; el subdelegat del govern a Tarragona, Joan Maria Abelló; el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté; la directora dels Serveis Territorials de Comerç i Turisme de la Generalitat a Tarragona, Teresa Pallarès ; i Laura Roigé, com a representant de la Cambra de Comerç de Tarragona, entre altres personalitats.

Document Actions