Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou recorda els seus atractius al turisme de proximitat

Des d’avui està present aquests dies al Saló Internacional del Turisme de Catalunya

divendres 20 abril 2012

L’alcalde de Salou, Pere Granados i el regidor de Turisme, Benet Presas s’han desplaçat aquest matí a Barcelona per estar presents a la inauguració del  Saló Internacional del Turisme de Catalunya (SITC) que ha comptat amb la presència del conseller Francesc Xavier Mena. El Saló, que enguany celebra la seva 20èna edició, és un ampli aparador que mostra tota l’oferta turística del mercat català i la capital de la Costa Daurada hi és present  junt amb Turisme de la Diputació de Tarragona. Al llarg del matí, l’alcalde i el regidor,a més de parlar amb responsables del turisme al país, s’han reunit amb el director general de Turespaña, Manuel Butler.

Salou, ha presentat com a novetat els camps de futbol que ha construït l’empresa Marsopa al municipi i ha destacat que “és molt important per a nosaltres recordar que som una destinació de proximitat i de curta distància representant un 16,9% dels nostres visitants”. Per la seva part, el regidor de Turisme, Benet Presas,  ha recordat que els turistes del mercat català que han visitat la zona durant l’any 2011, un 11,6% eren barcelonins, mentre que els turistes lleidatans representen  un 4,0%.  

A més, d’entre els turistes de Catalunya que vénen motivats per tenir una segona residència, els mercats barceloní i lleidatà són els que obtenen major freqüència entre els mercats catalans, amb un 22,3% i un 11,6% dels turistes, respectivament.

Cal destacar que l’any passat prop de 200.000 persones van visitar l’anterior edició del Saló Internacional del Turisme a Catalunya, entre les quals 3.297 eren visitants professionals del sector i la resta era públic final.

Galeria d'imatges

P1010655.JPG
amb_conseller_mena.JPG
amb_conseller_mena.JPG
P1010655.JPG
P1010655.JPG

Document Actions