Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou recorda la cofundadora de l'Escola Municipal de Música, Chantal Decoppet

El TAS es va omplir ahir al vespre en el decurs d’una vetllada musical amb presència de la família de la finada

dijous 12 abril 2012

L’Escola Municipal de Música de Salou (EMMS) va organitzar ahir al vespre un concert homenatge a la pianista i co-fundadora de l’EMMS, Chantal Decoppet, qui va traspassar el passat mes de gener. L’alcalde, Pere Granados, va ser l’encarregat de lliurar una placa a la seva filla Vanessa Punset per tal d’agrair la tasca, la dedicació i la seva tenacitat en pro de la cultura del municipi. “La Chantal va ser una persona amb una gran sensibilitat musical, amb grans coneixements sobre la cultura musical, i amb gran caràcter per la docència amb infants”, va apuntar. “Va ser la primera directora va consolidar l’escola com una referència important dels estudis musicals i la seva contribució ha fet que Salou tingui avui una escola de nivell en estudis musicals”, va apuntar. El batlle va lliurar una placa commemorativa del concert homenatge a la filla de la co-fundadora qui va agrair molt emocionada l’homenatge a la seva mare, i en presència d’altres familiars.

Decoppet als anys 90 va ser cofundadora junt amb l’Ajuntament de Salou de l’Escola de Música després de la segregació; a més d’impulsar entre els anys 1992 i el 2006 del concurs Vila de Salou.

En el concert d’ahir al vespre, que va omplir el Teatre Auditori de Salou, van actuar totes les agrupacions de l’escola –els alumnes d’iniciació, el cor infantil i cor mitjà, l’rquestra de guitarres; l’orquestra de cordes, el cor mitjà i el cor duorum, a més del grup de percussió i la banda de l’EMMS-  interpretant obres de tradició catalana i d’altres autors reconeguts.

Galeria d'imatges

concert.JPG
a_la_sala.JPG
placa.JPG
placa.JPG
a_la_sala.JPG
concert.JPG

Document Actions