Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou recull la bandera de Destinació Nàutica Excel·lent com a Seu de l’Estació Nàutica de la Costa Daurada

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha recollit avui la bandera que acredita la qualitat del turisme nàutic dels municipis de l’Estació Nàutica de la Costa Daurada. L’acte ha tingut lloc en el marc de la Fira Internacional del Turisme en Espanya (FITUR) inaugurada avui

dimecres 22 gener 2014

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha recollit avui la bandera de Destinació Nàutica que acredita als municipis que formen part de l’Estació Nàutica de la Costa Daurada com a excel·lents pel turisme nàutic. Amb aquesta distinció es reconeix a cada un dels cinc municipis que en formen part,  Salou, Cambrils, Mont-roig / Miami, Vandellòs / Hospitalet, Ametlla de Mar, com a municipis amb una gran àrea de serveis de qualitat. La distinció premia  l'elevada qualitat d'aquelles destinacions que aposten per la promoció i desenvolupament del turisme nàutic.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha estat l’encarregat de recollir la bandera donat que és actualment Salou la seu de l’Estació Nàutica de la Costa Daurada. Granados ha destacat l’esforç que realitza el seu municipi i els altres membres de la Estació Nàutica de la Costa Daurada en disposar d’una oferta de qualitat basada en l’excel·lència i l’especialització de serveis, pel que fa al esport de la nàutica i el turisme nàutic” i ha afegit que “continuarem treballant per diversificar i ampliar la oferta en l’àmbit dels esports nàutics”. Cal recordar que Salou serà, en els propers Jocs del Mediterrani, seu de la competició de vela.
La Secretaria General d'Estat de Turisme i l'Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques han estat els encarregats de la realització d’aquest acte per  aquelles administracions locals que donen suport i participen en l'impuls de les seves Estacions Nàutiques. En aquest esdeveniment,  també han estat presents, el regidor de Turisme de Salou, Benet Presas i altres representants del territori també integrades dins de l’Estació Nàutica de la Costa Daurada.


La bandera lliurada avui certifica els municipis com a excel•lents per a la pràctica d'esports i activitats nàutiques, agrupats en el marc d'una organització que promociona i posa en valor els recursos de la destinació permanentment. Els diferents alcaldes s’han apropat a la taula presidencial per rebre les banderes.


La jornada ha tingut lloc en el marc de FITUR, que s’ha inaugurat avui i que tancarà el proper 26 de gener, ha estat presidit pel president de l’AEEN Joan Campolier, alcalde de Santa Susanna-Barcelona i la Secretaria de Estado de Turisme, Isabel Borrego. Enguany, el lliurament d’aquest distintiu s’ha realitzat el primer dia de la inauguració de FITUR amb l’objectiu de que puguin assistir totes les autoritats.

Galeria d'imatges

.jpg
IMG_4538.JPG

Document Actions