Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou recupera la Festa de Cap d’Any amb una proposta innovadora pensada per a tots els públics

dilluns 19 desembre 2016

La festa tindrà lloc al Pavelló Salou Ponent i serà d’entrada gratuïta amb invitació

Salou vol encarar el 2017 amb il·lusió des del primer moment i amb aquest objectiu ha programat una festa de cap d’any pensada per donar-hi cabuda a tots els públics, sobretot el familiar, que sovint troba limitacions per a gaudir de l’oci nocturn en dates tan assenyalades.

El contingut de l’acte mantindrà l’esperit festiu amb música de la mà del DJ Moi Gregor, i s’hi sumarà un contingut destinat als infants amb l’objectiu d’integrar-los en la celebració i fer-los partícips de la vetllada.  

A més, per fomentar la participació i la implicació del teixit associatiu del municipi, la regidoria de joventut ha emprès aquesta iniciativa conjuntament amb el Club Bàsquet Salou, qui s’ha mostrat entusiasta amb la idea i sumarà els seus esforços per dur-la a terme.

Com destaca el regidor de Joventut, Daniel López, "recuperar la Festa de Cap d'Any era un dels objectius al fer-me càrrec de la regidoria ara farà un any. Volem que torni a ser aquella primera festa popular de Cap d'Any celebrada ara fa 10 anys on les famílies van poder gaudir d'un ambient familiar."

"Per últim vull agrair la col·laboració del Club Bàsquet Salou en l'organització d'aquesta festa, en especial al seu president i la junta directiva que sempre estan disposats a col·laborar en tot allò que els hi demana l'Ajuntament."

La festa és gratuïta però cal adquirir prèviament una invitació. Aquestes es poden recollir al Punt d’Informació Juvenil de Salou, situat al Centre Jove Maia Tous (C/ Maria Castillo s/n) de dilluns a divendres de 10 a 13 i de 17 a 20h.    

 

Per a més informació es pot trucar al Punt d’Informació Juvenil de Salou (PIJ SALOU) al número 977 35 07 86 o consultar el facebook de joventut www.facebook.com/PijSalou.

Galeria d'imatges

capdany.jpg
CARTELL_FESTA_CAP_DANY_2017.jpg

Document Actions