Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou reedita la XXIX edició del torneig de futbol platja

El torneig tindrà lloc les tardes de l’1 al 6 d’agost a la platja de Llevant

dilluns 01 agost 2011

Com cada any durant la primera setmana del mes d’agost se celebra el tradicional torneig de futbol platja de Salou que des d’avui i fins el proper divendres dia 6 tindrà lloc a la platja de Llevant i que arriba enguany a la vint-i-novena edició. L’horari  del torneig serà des de les 16 i fins a les 20 hores. La peculiaritat del torneig rau en què els jugadors són treballadors de locals d'oci, d’hostaleria i clubs esportius de Salou i que enguany agrupen a 15 jugadors de cada un dels equips participants que enguany s’han inscrit com són la FLASH BACK, FLASH BAR, PORTOFINO, TROPICAL SALOU, TWO MUCH, CITY HALL, LA CAGE, NIKITA, PRIMERA LINEA, TUTUT, CLUB NAUTIC  i BOCATERIA CA LA TERE.

El torneig constarà d'una lligueta prèvia d'un total de 4 grups, els dos primers de cada grup jugaran els quarts de final, els vencedors d'aquesta jugaran les semifinals, i els guanyadors passaran a la gran final. Els equips que vagin quedant eliminats competiran per les posicions que van des de la tercera plaça a la dotzena. Com explicava el regidor d’esports, Felip Ortiz, la motivació del torneig no és cap altra que gaudir de l’esport en mig d’un ambient festiu i d’amistat. Un cop finalitzat el torneig es repartiran els trofeus.
El vencedor de l'anterior edició va ser la discoteca Tropical Salou, seguit de la discoteca Flash Back i en tercera posició va quedar el restaurant Flash Bar.
Enguany es comptarà amb la col•laboració de la joieria Pàmies de Reus, la botiga d'esports local Luna Sport i de l'Ajuntament de Salou a més del patrocini de tots els locals participants a la cita esportiva.

Galeria d'imatges

cartel_futbol_FUTBOL_PLAYA_OK.jpg
cartel_futbol_FUTBOL_PLAYA_OK.jpg

Document Actions