Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou reforça el seu compromís amb la diversitat a través de la literatura en la Setmana de l'Orgull

dimarts 25 juny 2024

La Biblioteca Municipal de Salou ha acollit aquest dimarts a la tarda, dins de les activitats de la Setmana de l'Orgull, la presentació dels llibres 'Un món de colors' de Gal·la Rouge i 'G (Ensoñaciones Ginsbergianas)' de Manu Fandos. L'acte ha estat presidit per l'alcalde Pere Granados i ha comptat amb la presència de la regidora d'Igualtat i Cultura, Julia Gómez. També hi han assistit altres regidors i representants de l'Associació Diversity Salou.

Durant la presentació, Julia Gómez ha agraït als autors la seva elecció de Salou per compartir les seves obres, que tenen com a objectiu conscienciar sobre la diversitat mitjançant la lectura.

Gal·la Rouge va explicar que el seu llibre busca apropar als més petits a la realitat de la diversitat des del món rural de manera amena i didàctica, destacant la importància de reconèixer i valorar tots els "colors" des de la infància.

Per la seva banda, Manu Fandos ha descrit la seva obra com una oda a la llibertat personal, enfocant-se en la importància de viure autènticament més enllà dels temors socials i dels estigmes.

La presidenta de l'Associació de Cubans de Salou ha lliurat una bandera irisada a l'alcalde i a la regidora d'Igualtat, com a símbol d'agraïment pel suport constant a la diversitat i la igualtat en el municipi

L'alcalde Pere Granados ha volgut destacar la diversitat com una font de riquesa, recordant que Salou, certificada com a destinació turística per a famílies diverses, està compromesa amb la promoció d'una convivència basada en la diversitat i el respecte. Ha dit que els llibres presentats contribueixen a la conscienciació social i al respecte pels drets humans, subratllant que la cultura és clau per construir una societat més justa i inclusiva.

Al final de l'acte, la presidenta de l'Associació de Cubans de Salou ha lliurat una bandera irisada a l'alcalde i a la regidora d'Igualtat, com a símbol d'agraïment pel suport constant a la diversitat i la igualtat en el municipi.

Galeria d'imatges

bandera_cubans.jfif
llibres.jfif
gala.jfif
manu.jfif

Document Actions