Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou reforça la vigilància i les dotacions policials a l’avinguda Carles Buïgas i carrers adjacents

dimarts 26 juliol 2022

S’incrementen els efectius de Policia Local i Mossos d’Esquadra a les zones de més impacte turístic, a la capital de la Costa Daurada, amb l’objectiu de millorar la seguretat ciutadana, eradicar actes incívics i aspectes relacionats amb la mobilitat

La seguretat a l’avinguda Carles Buïgas s’ha reforçat amb l’increment de la vigilància policial, de forma permanent, durant l’època estival, a càrrec de diverses dotacions de la Policia Local de Salou i també dels Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Salou/Vila-seca.

Es tracta d’una acció coordinada entre ambdós cossos, que han desenvolupat un operatiu pel què incrementaran la presència d’efectius a les zones de més impacte turístic, com són l’avinguda Carles Buïgas, carrer Bilbao, carrer Colón, etc., per al benestar i seguretat de residents, turistes i visitants.

L’objectiu principal és millorar la seguretat ciutadana, eradicar els actes incívics, tals com el consum de begudes alcohòliques a la via pública i sorolls; així com aspectes en l’àmbit de la mobilitat, com el control de les càrregues i descàrregues de mercaderies i circulació de patinets i bicicletes.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha afirmat que “Salou és una ciutat segura i continuarem treballant perquè ho continuï sent”.

Segons es desprèn de la darrera junta de Seguretat Local, s’ha registrat una reducció dels fets delictius del 26%, gràcies, entre altres factors, a la “bona coordinació de tots els cossos policials, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil, Policia Local i Policia Nacional", ha recordat el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González.

Tot i aquestes bones dades, “des de l'Ajuntament de Salou som sensibles a les necessitats i reivindicacions de la ciutadania; i, sobretot, quant a temes relatius a la seguretat de les persones i al seu benestar i tranquil·litat, és, per a nosaltres, una màxima prioritat que la feina que fem, de manera conjunta i intensa, tots els cossos, sigui un èxit”, ha afirmat l'alcalde.

Finalment, el regidor David González agraeix "la labor, coordinació i implicació, així com l’efectiva forma de treballar de tots els cossos de seguretat"; i, “en moments de necessitat de reforços per un augment estacional de la població, és important que reaccionem amb celeritat i contundència. És, per a nosaltres, una qüestió prioritària la seguretat de les persones, i dins de l’oci nocturn”, ha conclòs.

Galeria d'imatges

REFORÇ POLICIAL 2.jpg

Document Actions