Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou registra un 13% més d'arribades de visitants, respecte a l'any 2019

dijous 25 agost 2022

Segons xifres d'Eurecat, l’ocupació al juliol ha estat del 84,7%, un punt per sobre de l’obtinguda l’any abans de la pandèmia. Aquesta xifra es presenta superior a la mitjana del territori, que registra una ocupació global del 74%, a la Costa Daurada

 

Pel que fa a l’origen dels visitants, el públic nacional és el més present, amb un 46%, seguit de britànics (18%), francesos (15%), irlandesos (5,4%) i del Benelux (7,5%).   

Cal destacar, en aquestes xifres, l’absència de turisme rus, molt present, tradicionalment, a la destinació, i que s’ha substituït, ara, per la resta de mercats que ja visitaven Salou.

L’alcalde Pere Granados destaca “la gran labor realitzada pel Patronat Municipal de Turisme de Salou, des d’on hem impulsat accions de promoció dirigides al mercat espanyol i als mercats tradicionals nostres, com ara França, Irlanda i UK”; així com des del sector privat, el qual "ha fet un gran esforç per proposar als visitants el millor producte possible".

Pel que fa a l’estada mitjana, aquesta se situa en 3,5 nits, una mica per sota de les 4,5 que hi havia al 2019; un aspecte previsible, tenint en compte l'increment de preus i el perfil de visitant, més proper.

En definitiva, les dades de juliol deixen bones sensacions i preveuen que l'agost serà també un bon mes per al turisme a la capital de la Costa Daurada.   

Galeria d'imatges

PLATJA LLEVANT JULIOL 2022.jpg

Document Actions