Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou registra una alta ocupació pel pont de Tots Sants

divendres 04 novembre 2022

Molts establiments d’allotjament oberts a la capital de la Costa Daurada han estat per sobre del 90% i alguns, fins i tot, han arribat al 100%

Salou ha registrat una xifra d’ocupació molt alta pel pont de Tots Sants, amb 45 establiments turístics oberts.

Cal destacar, per exemple, que una quinzena d’establiments d’allotjament han superat el 90% i alguns, fins i tot, han arribat al 100%, fent que la mitjana se situï en un 81.7%, segons xifres obtingudes pel Patronat Municipal de Turisme de Salou.

En aquest sentit, l'alcalde Pere Granados ha mostrat la seva satisfacció per la “bona feina de promoció que estem duent a terme, tant des del Patronat de Turisme, com des del sector privat, en mercats de proximitat com el francès”.

Segons ell, “la programació de la Festa Major del 30 d’Octubre i totes les activitats realitzades en el marc de la celebració del Salouween han esdevingut una excel·lent oferta i han marcat un inici molt bo de la temporada de tardor”. Afegia que “aquests resultats demostren que les polítiques turístiques que estem desenvolupant per trencar l’estacionalitat van assolint els seus èxits”.

Pel que fa a l’origen, han vingut turistes i visitants de proximitat, procedents del territori estatal i de Catalunya, així com també de França, un mercat que en aquesta època de l’any té disponibilitat per viatjar.

 

 

 

 

Galeria d'imatges

pont de Tots Sants.jpg
CAMÍ DE RONDA 2.jpeg

Document Actions