Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou renova el conveni amb Creu Roja per col•laborar en matèria d’estrangeria i dones

El conveni permet el treball conjunt i coordinat en serveis d’assessorament jurídic i d’atenció psicològica a les persones que ho sol•licitin

dimecres 23 juny 2010

La Regidoria d’Acció Social, Immigració i Dona de l’Ajuntament de Salou ha signat avui la renovació del conveni amb l’Oficina Local de la Creu Roja Espanyola a Tarragona que dona continuïtat als serveis d’assessorament jurídic i atenció psicològica en matèria d’estrangeria i dones.

Amb aquesta conveni de col•laboració, l’Ajuntament de Salou permet la continuïtat a la feina que desenvolupen els professionals que s’aglutinen al Servei municipal d’Informació i Assessorament a les Dones, que es va iniciar a principis d’any. El conveni enforteix la col•laboració que es realitza pel a l’assessorament jurídic en matèria d’estrangeria, programa del conjunt dels que conformen el Servei d’Atenció a les persones Nouvingudes (SAN) i que es ve oferint des de novembre de 2007. La regidora d’Acció Social, Immigració i Dona, Ana Narbona, ha explicat que: “estem molt contents amb la tasca professional desenvolupada conjuntament amb els professionals de Creu Roja i de l’Ajuntament de Salou i per això hem decidit prosseguir amb aquesta fórmula que té per objectiu ampliar i millorar els serveis oferts a la ciutadania de Salou”. Per accedir a aquest serveis les persones interessades es poden adreçar a l’Espai MAS (Municipal d’Atenció Social) ubicat al carrer Ebre núm. 11 o per telèfon al 977 30 92 06.

Document Actions