Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou renova els certificats 'Q de Calidad Turística' i guanya per primer cop la 'Safe Tourism Certified' per les Oficines de Turisme

dijous 08 febrer 2024

En una nit destacada per la indústria turística d'Espanya, Salou va marcar presència a la gala 'Noche Q 24', celebrada a la Galeria de Cristal del Palacio Cibeles de Madrid.

El vicepresident del Patronat Municipal de Turisme de Salou i regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, va representar el municipi en aquest prestigiós acte, presidit pel ministre de Turisme, Jordi Hereu, i Miguel Mirones, president de l'Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE).

Durant la gala, Salou va rebre diversos reconeixements per la seva excel·lència en serveis turístics, destacant-se especialment per la renovació dels certificats de la 'Q de Calidad Turística' per a les platges de Ponent i Llevant. Aquesta certificació, que Salou manté des de l'any 2008 i renova periòdicament, és un testimoni del compromís continu de la ciutat amb la qualitat i el benestar dels seus visitants.

A més, en un moment històric per Salou, el municipi va rebre per primera vegada el certificat de la 'Q de Calidad Turística' per a les seves Oficines de Turisme, reconeixent així la qualitat del servei informatiu que es presta als turistes. Aquesta distinció subratlla la dedicació de Salou en proporcionar una experiència turística de primer nivell.

Amb aquests reconeixements, Salou reafirma el seu compromís amb l'excel·lència i continua sent un referent en el turisme de qualitat

Salou, que assisteix a aquesta gala triennalment, aprofita l'ocasió per reafirmar el seu lideratge en el sector turístic, no solament a través de la certificació de les seves platges i oficines de turisme, sinó també mantenint altres distincions com la Bandera Blava i la certificació ISO 14.001:2015 a diverses de les seves platges, així com el Safe Tourism Certified, garantint així la seguretat, la qualitat i la sostenibilitat dels seus serveis.

Aquest reconeixement no només celebra els èxits actuals de Salou en el turisme, sinó que també posa la mirada cap al futur, amb la ciutat ja preparant-se per a la renovació de les seves certificacions en 2026. Amb aquests reconeixements, Salou reafirma el seu compromís amb l'excel·lència i continua sent un referent en el turisme de qualitat.

Document Actions