Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou reobre demà divendres el passeig Miramar a la circulació de vianants, vehicles i transport públic

dijous 23 març 2023

Al migdia, a partir de les 12 h, quedarà restablert l’accés de persones a les voreres, s’obrirà el carril bici, i podran tornar a circular amb normalitat els automòbils, autobusos, motocicletes i altres vehicles de combustió

Entre avui i demà es duen a terme els darrers treballs de senyalització viària horitzontal i vertical

L’Ajuntament de Salou reobre demà divendres, dia 24 de març, la circulació al passeig Miramar. Així, es preveu que a partir de les 12 del migdia els vianants puguin circular, amb normalitat, per les voreres, així com també estaran operatius els carrils bici. Podran circular, per la calçada, els automòbils, ciclomotors i la resta de vehicles de combustió.

Cal remarcar que es recupera el transport públic, de manera que els autobusos que feien el trajecte per la costa tornaran a fer les parades de les seves línies.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat que “recuperem la mobilitat al passeig Miramar i ho fem 10 dies abans del previst, ja que s’ha treballat amb celeritat per tal que en aquesta via d'entrada i sortida al nostre municipi tan important estigués oberta abans de Setmana Santa”.

Entre avui dijous i demà divendres s’acabaran de pintar els senyals de trànsit de tipus horitzontal i també s’instal·laran els senyals verticals.

Document Actions