Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou reorganitza el seu govern municipal: canvis significatius a l'habitatge, la protecció civil i la igualtat

dilluns 19 juny 2023

Pere Granados aposta per una gestió més eficient i enfocada en les necessitats ciutadanes

A part d'assumir la presidència del Consistori, l'alcalde es farà càrrec de la Regidoria de Turisme i promoció de la ciutat

 

Pere Granados, després d'haver estat elegit alcalde de Salou, ha publicat el nou cartipàs de Salou, el qual introdueix canvis importants a diverses regidories, incloent-hi habitatge, Protecció Civil, Igualtat, Gent Gran, Cultura Tradicional i Popular, i Lleure. Aquests canvis tenen com a objectiu reforçar l'acció municipal en àrees prioritàries per al desenvolupament i el benestar de la ciutadania.

D'acord amb la nova estructura del govern municipal, Pere Granados, a part d'assumir la presidència del consistori, es farà càrrec de la Regidoria de Turisme i promoció de la ciutat.

Yeray Moreno, per la seva banda, assumirà la Regidoria d'Hisenda i Gestió Econòmica, així com les responsabilitats de Foment de l'Esport Base, Seguretat Ciutadana i Serveis Generals.

Julia Gómez es farà càrrec de Serveis Culturals, Igualtat, Serveis Educatius i Relacions Ciutadanes, a més de Medi Ambient i Transició Ecològica, Participació Ciutadana i Noves Tecnologies.

Cristina Berrio dirigirà la Regidoria d'Habitatge i Protecció Civil, així com els Serveis d'Ocupació i Dinamització Laboral, i Benestar i Serveis Socials.

La regidora Beatriz Morer tindrà a càrrec les responsabilitats de Platges, Control i Concessió de la Neteja Viària i Platges, així com Sanitat i Salut Pública, i Defensa i Protecció Animal.

Hèctor Maiquez serà el titular de la Regidoria d'Activitats, Intervenció i Control, a més de l'àrea de la Gestió del Territori, Comerç i Dinamització Econòmica. També assumirà la responsabilitat de la Regidoria de la Via Pública.

Xavier Montalà s'ocuparà de la Regidoria de Gent Gran i Festes, així com les tasques de Manteniment i Projectes Urbans.

Finalment, Noelia Izquierdo serà la titular de les regidories de Lleure i Cultura Tradicional i Popular, i també tindrà responsabilitats en l'àmbit de la Joventut i la Infància.

Amb aquests canvis al cartipàs, l'alcalde Pere Granados busca consolidar un govern municipal eficient i compromès amb les necessitats i les demandes dels ciutadans de Salou. La nova estructura impulsarà el desenvolupament de l'habitatge, la protecció civil, la igualtat i altres àrees clau per al creixement i el benestar de Salou.

Document Actions