Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou rep agents de viatges francesos de LOCATOUR i la primera trobada de “booking.com” a Catalunya

divendres 23 maig 2014

L’alcalde de Salou, Pere Granados, dóna la benvinguda i presenta Salou als agents

 

El batlle de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Turisme, Benet Presas, va participar  ahir a la tarda en els actes de benvinguda de dues accions turístiques que van realitzar, per una banda, LOCATOUR (majorista d’agències de viatge franceses), i per altra BOOKING.COM (la més important agència de viatges on line d’Europa).

L’alcalde i el regidor van assistir a l’acte de recepció i benvinguda de la trobada organitzada per LOCATOUR, on hi participen una delegació de responsables de vendes i agències que treballem amb el grup així com periodistes especialitzats, que passen uns dies a la localitat per conèixer la marca i l’oferta de Salou i de la Costa Daurada. Aquesta acció promocional compta també amb el suport i la col·laboració de l’Agència Catalana de Turisme, el Patronat de la Diputació i PortAventura.

En el seu parlament l’alcalde Granados va remarcar que “Salou està ara mateix immers en un període d’expansió i de creixement en projectes turístics i d’oci”, referint-se a BCN World i Ferrari Land, a la vegada que “treballant en projectes de millora urbana i d’implantació de nous equipaments per al visitant i el ciutadà, com una Ciutat Esportiva, un parc de negocis i una moderna zona hotelera i comercial”, referint-se al Sector 03 i l’Eix Cívic. En aquest sentit va matisar que “d’aquesta forma consolidem la nostra potència internacional com destinació referent en turisme familiar, però també en turisme de negocis i en turisme esportiu”. 

També remarcava que “és molt interessant per a la nostra destinació que els agents de venda francesos visquin l’experiència de conèixer i gaudir de les nostres instal·lacions vacacionals i atractius d’oci”.

Per la seva banda, el regidor Benet Presas va destacar que “la visita dels agents i operadors francesos ens permet posicionar la nostra marca i reforçar la nostra imatge en un mercat emissor de proximitat que viatja majoritàriament en família i que és molt interessant per desestacionalitzar la temporada”.

Respecte a la recepció d’agents del grup BOOKING.COM, que va tenir lloc a la Torre Vella, l’alcalde va manifestar que “és molt positiu que aquesta agència on line hagi realitzat aquesta trobada a Salou, i sobretot perquè és la primera que realitza a Catalunya, amb presència de responsables i directius de la resta de l’Estat”.

Galeria d'imatges

locatur.jpg
locatour.JPG
Trobada_Booking1.JPG

Document Actions