Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou rep de mans del conseller d’Empresa i Ocupació la Destinació de Turisme Esportiu a Fitur

Felip Puig ha lliurat avui el diploma acreditatiu a l’alcalde de Salou, Pere Granados que reconeix la qualitat de l’oferta turística en aquesta matèria i que se suma a la de turisme familiar que ja ostenta el municipi

dijous 31 gener 2013

La capital de la Costa Daurada ha rebut avui la certificació com a Destinació de Turisme Esportiu. L’acte ha estat encapçalat pel Conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, el qual ha lliurat el diploma acreditatiu d’aquesta nova certificació a l’alcalde de Salou, Pere Granados acompanyat del regidor de Turisme Benet Presas en el marc de la fira FITUR.

El batlle ha assegurat que “l’esforç realitzat tant per la part pública com per part del sector privat es veu recompensat amb aquesta certificació que permetrà diversificar i complementar la nostra oferta turística, especialitzant-nos, afavorint la desestacionalització de la temporada turística i incrementant l’activitat en aquesta matèria durant tot l’any”.

El regidor de Turisme, Benet Presas, per la seva part ha afegit que “es tracta d’un reconeixement de la nostra capacitat i recursos per  presentar una oferta turística de qualitat basada en l’esport” i  que “se’ns dubte repercutirà en positiu en el sector turístic del municipi i en la seva població”.

Aquest segell s’uneix a la certificació de Turisme Familiar amb la que ja compta el municipi i que s’ha aconseguit gràcies a l’esforç i compromís dels empresaris locals.

 

La Conselleria d’ Empresa i Ocupació ha mostrat la seva predisposició en realitzar ben properament un acte al municipi de Salou per tal de donar suport a la nova etapa que la capital de la Costa Daurada  enceta com a escenari acreditat per una oferta turística esportiva.

Salou compta amb molts actius que han permès  assolir aquesta acreditació de Destinació de Turisme Esportiu. En aquest sentit, les instal·lacions i infraestructures de la que es disposa per la pràctica de futbol són un punt fort per aquest reconeixement. Recordem que el passat mes de maig es va inaugurar el Complex Futbol Salou que té una extensió de 16 hectàrees construïdes damunt del vial de Cavet, projecte impulsat i desenvolupat per la família Blasi.

Galeria d'imatges

la_foto.JPG
amb_conseller.JPG
la_foto.JPG
amb_conseller.JPG

Document Actions