Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou rep la Bandera Blava com a reconeixement a la qualitat de les seves platges

dijous 22 juny 2023

El distintiu de qualitat posa de manifest el compromís de Salou amb la preservació del medi ambient i la qualitat de les seves platges

Salou ha rebut, aquest dijous a la tarda, la Bandera Blava, un distintiu de qualitat, en un acte celebrat a Torredembarra i presidit pels consellers de Territori i Acció Climàtica, Ester Capela i David Mascort. Les regidores Julia Gómez i Beatriz Morer han rebut la Bandera Blava en nom de l’Ajuntament de Salou.
La Bandera Blava és un distintiu de qualitat que és promogut per la Foundation for Environmental Education (FEE) i és atorgat a platges i ports que compleixen amb una sèrie de requisits estrictes en termes de neteja, seguretat, accessibilitat i gestió sostenible. Salou ha incrementat el seu nombre de Banderes Blaves respecte a l'any 2022, obtenint aquesta distinció per a dues platges més i un port addicional.
En total, s'han lliurat 96 Banderes Blaves a platges i 24 a ports en tot el litoral català. Pel que fa a les platges, la demarcació de Tarragona ha rebut 26 Banderes Blaves, mentre que Girona en té 28, Barcelona 33 i les Terres de l'Ebre 9. Pel que fa als ports, Girona compta amb 10, Barcelona amb 7 i Tarragona i les Terres de l'Ebre amb 7 cadascuna.

L'alcalde de Salou, Pere Granados ha posat en valor "la qualitat de les platges del municipi, que són un dels nostres principals atractius turístics i formen part del ric patrimoni natural de què disposem".

La regidora de Platges de l’Ajuntament de Salou, Beatriz Morer, ha expressat la seva satisfacció en rebre aquest distintiu de qualitat i ha destacat la responsabilitat que això implica. Ha subratllat que com a destinació turística, Salou està compromès en oferir platges de la màxima qualitat. A més, ha ressaltat la importància de l'acció conjunta per prendre mesures contra el canvi climàtic i ha afirmat que aquest reconeixement motiva a continuar treballant per garantir la sostenibilitat i la excel•lència de les platges del municipi.
Amb la Bandera Blava com a testimoni del seu compromís amb la qualitat i la sostenibilitat, Salou reafirma la seva posició com una destinació turística que cuida i preserva el seu entorn natural, oferint als visitants una experiència de platja segura i agradable.

Galeria d'imatges

FOTO PRINCIPAL BANDERA BLAVA HQ.png
FOTO GRUP BANDERA BLAVA.jpeg

Document Actions