Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou rep la visita del cap de la diplomàcia religiosa senegalesa

divendres 07 octubre 2016

El Marabú, líder espiritual d’aquesta comunitat, s’ha reunit amb el primer tinent d’alcalde per intercanviar impressions 

 

Aquest matí s’ha dut a terme una visita institucional a l’Ajuntament de Salou per part del Marabú (líder espiritual religiós) Serigne Mame Mor Mbacke i el cònsol del Senegal a Madrid, Mouctar Belal BA. Aquests, ha estat rebuts pel primer tinent l’alcalde, Marc Montagut, acompanyats de la Policia Local i d'un representant del Mossos d'Esquadra en una trobada amb part del seu seguici, format per altres presidents i portaveus del col·lectiu senegalès a Salou i Camp de Tarragona.

Aquest líder espiritual del Senegal és nét del fundador del Muridisme, doctrina que difon la pau, amb base en el treball, la solidaritat, el bé, l'educació i la formació com a pilars bàsics de l'ésser humà i la comprensió entre les persones amb independència de seva religió i creences.

Després d’intercanviar algunes impressions i de parlar de la convivència de les més de 100 nacionalitats que viuen a Salou, el regidor ha demanat al Marabú que es mantingui  ferm en l’aposta per la pau i el respecte a les normes cíviques i socials a través de la seva tasca espiritual en pro de mantenir la convivència entre tots.

Actualment, a Salou hi ha fins a 1.068 empadronats al municipi d’aquesta nacionalitat, un centenar menys que ara fa un any.

Galeria d'imatges

marabu.jpg
P1290462.JPG
P1290455.JPG

Document Actions