Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou rep l'estiu amb el torneig Mare Nostrum Esei Summer Cup 2024

dijous 27 juny 2024

Salou es prepara per a una explosió de futbol i turisme amb la celebració de la Mare Nostrum Esei Summer Cup 2024, que té lloc des d'avui dijous, 27 de juny, fins al diumenge, 30 de juny. Aquest torneig de futbol base, que se celebra a la Costa Daurada i al Camp de Tarragona, arriba al seu segon any consecutiu, amb 200 equips participants i més de 3.500 esportistes.

Organitzat per la companyia Mare Nostrum Cup, l'esdeveniment no només marca el final de la temporada per als clubs participants, sinó que també serveix com un inici vibrant de l'estiu.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha donat la benvinguda als jugadors i jugadores i ha recordat la importància turística que té la capital de la Costa Daurada, a nivell de tot Espanya, pel que fa a l'àmbit esportiu, sent una destinació de primer ordre.

Fernando Luque, director general d'Esei, ha agraït el gran treball que hi ha darrera d'aquest esdeveniment esportiu, així com la confiança de Mare Nostrum en Esei. 

Albert Viñas, CEO de MNC, ha assenyalat que els clubs veuen el torneig com una excel·lent manera de començar l'estiu, aprofitant tot el bo que ofereix la regió, amb els seus camps de futbol, com a destinació turística esportiva, mentre gaudeixen d'allò que més els agrada, que és jugar a futbol.

El torneig no només promet un ressò cultural i esportiu rellevant, sinó també un considerable benefici econòmic, estimant al voltant de 10.000 pernoctacions i un impacte econòmic de 2 milions d'euros

Cinc municipis, Salou, Reus, Riudoms, Cambrils i Vila-seca són els amfitrions dels centenars de partits del campionat, distribuïts en 22 camps i dividits en 9 competicions, cinc masculines i quatre femenines. El Complex Esportiu Futbol Salou acollirà la major part de la competició, incloses les finals i la cerimònia de clausura de diumenge.

Cinc municipis, Salou, Reus, Riudoms, Cambrils i Vila-seca són els amfitrions dels centenars de partits del campionat, distribuïts en 22 camps i divides en 9 competitions, cinc masculines i quatre femenines

La competició s'ha iniciat amb una desfilada inaugural aquest dijous, dia 27, a les 19 hores, al passeig Jaume I de Salou, amb la presència de tots els clubs participants. Aquests provenen de 12 comunitats autònomes diferents i de països tan variats com els Estats Units, Japó, Filipines, Finlàndia, Itàlia, Islàndia i Egipte, assegurant una representació de quatre continents.

L'esdeveniment no només promet un ressò cultural i esportiu rellevant, sinó també un considerable benefici econòmic, estimant al voltant de 10.000 pernoctacions i un impacte econòmic de 2 milions d'euros.

Com a novetat aquest any, el món dels videojocs prendrà força protagonisme, amb la primera edició del Mare Nostrum Virtual Cup

A més, en un compromís amb la sostenibilitat i la lluita pel medi ambient, el torneig promourà l'ús d'una app digital per reduir el malbaratament de paper i distribuirà ampolles reutilitzables i punts d'aigua per minimitzar l'ús de plàstics.

Com a novetat aquest any, el món dels videojocs prendrà protagonisme amb la primera edició del Mare Nostrum Virtual Cup.  Aquesta competició de Gaming, realitzada en col·laboració amb les reconegudes companyies d'E-Sports Virtual Pro Gaming Spain i Games Sports Electronics, es durà a terme els dies 28 i 29 de juny, a la Sala Europa de l'Ajuntament de Salou, prometent convertir-se en un referent en el sector dels E-Sports.

Galeria d'imatges

2.jpeg
3.jpeg
4.jpeg
02.jpeg
07.jpeg
08.jpeg
12.jpeg
10.jpg
11.jpg

Document Actions