Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou rep un fam trip amb agents turístics d’Irlanda per conèixer els actius del municipi

dilluns 19 setembre 2022

Diversos agents turístics d’Irlanda han participat, del 16 al 19 de setembre, en un fam trip per tal de conèixer el municipi de Salou. Les agències han estat Best4Travel, Limerick Travel, Cassidy Travel i Clickandgo.com 

Aquest fam trip ha estat organitzat per l'Oficina Española de Turisme a Dublín i l’Agència Catalana de Turisme a Londres. El Patronat Municipal de Turisme de Salou hi ha col·laborat.
L’alcalde i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, ha rebut els agents de viatge i ha realitzat amb ells una sessió de treball per posar en comú qüestions relatives a Salou; així com, també, han conegut l’oferta turística de la capital de la Costa Daurada. Concretament, han descobert el Camí de Ronda, la gran oferta d’entreteniment disponible, els creuers i la gastronomia.
A la trobada, també hi ha pres part el director de l’Agència Catalana de Turisme al Regne Unit i Irlanda, Aicard Guinovart.
Pere Granados ha manifestat que “el mercat irlandès ha tingut molt bon comportament aquesta temporada, i els mesos de juliol i agost hem augmentat les arribades de visitants irlandesos al nostre municipi en un 13,3%, respecte als mateixos mesos de 2019”. Així mateix, ha afegit que “per a nosaltres, el turista procedent d'Irlanda és molt important i, per això, els fam trips ens ajuden a fidelitzar-lo i a promoure la nostra destinació".

Galeria d'imatges

AGENTS IRLANDA A SALOU 2.jpg

Document Actions