Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou rep un grup de 20 professors d’Erasmus de l’INS Jaume I

dilluns 26 setembre 2016

Es tracta d'un col·lectiu de 20 professors de països tan diversos com Croàcia, Alemanya, Bèlgica, Itàlia...

L’INS Jaume I del municipi forma part del Projecte Europeu Erasmus +, concretament s’anomena “Special Sports For Special People”. Salou ha acollit unes jornades de tots els membres que hi participen; en total unes 20 persones de diferents països com Itàlia, Anglaterra, Bèlgica, Alemanya, Croàcia i també de Catalunya.

Dins de les activitats programades durant aquests dies els professors han visitat el saló de plens del consistori en un acte on han estat rebuts per l’alcalde, Pere Granados, com a màxima autoritat de la població, així com per la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez.

Granados, els ha volgut donar la benvinguda a la capital de la Costa Daurada i els animat a descobrir els diferents racons del municipi, així com la cultura i gastronomia de la zona. Per la seva banda, la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, els ha explicat que “existeixen diferents centres i diversos programes tant educatius com d’oci per tal de motivar i fomentar l’aprenentatge per als joves.”

Els professors han volgut conèixer de primera mà el batlle i la casa de la vila. Durant la visita han estat preguntant tant a l’alcalde com a la regidora per la població que els acull com per les seves inquietuds.

Galeria d'imatges

erasmus.jpg
P1290091.JPG

Document Actions