Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou repara la pavimentació dels voltants de la Biblioteca i dels carrers de vianants del Nucli antic

divendres 03 març 2023

Es tracta d’obres en fase d’execució, dins del projecte de renovació viària que es duu a terme en 7 zones del municipi, i que es divideix en dos lots diferents: Ponent i Llevant


L’Ajuntament de Salou duu a terme l’arranjament de la pavimentació del Nucli antic. Les darreres setmanes s'han reparat trams de paviment que estaven malmesos o aixecats per les arrels dels arbres. En aquests moments, s'està renovant la vorera al voltant de la Biblioteca Municipal, actuació molt avançada i que es preveu que es prolongui durant 15 dies, aproximadament. Així mateix, s'està fent un pas de vianants adaptat al carrer València, cantonada carrer del Jardí.

Posteriorment, s'asfaltaran el carrer Carril i un tram del carrer València, així com d'altres punts deteriorats de la calçada.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que “aquesta millora de l’espai urbà comportarà una millor accessibilitat per als vianants i representarà un guany per al veïnat i el teixit comercial de la zona, així com un increment de la qualitat de vida”.

Per la seva banda, el regidor de Territori i Habitage, Marc Montagut, ha posat en valor les actuacions de millora de la zona, tot dient que "són necessàries per tal de dignificar el Nucli antic de Salou i adequar-lo a les necessitats i evolució del municipi”.

Galeria d'imatges

OBRES NUCLI ANTIC HQ.jpg
002.jpg

Document Actions