Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou reparteix 3.500 mascaretes entre els comerços que obren aquesta setmana

dimarts 12 maig 2020

L’alcalde, Pere Granados, assenyala que ‘vetllem per protegir la salut dels treballadors i la ciutadania i per continuar mantenint un Salou Net, Sa i Segur de COVID-19' 

El regidor Hèctor Maiquez ha explicat que es farà una distribució racional entre els establiments que ho demanin al departament de Dinamització Econòmica

L’Ajuntament de Salou reparteix aquesta setmana 3.500 mascaretes entre els comerços que obren durant la fase 1 de desconfinament.

La setmana passada, la Subdelegació del Govern central va donar-les a l’entitat per tal de proveir els establiments que les requerissin.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que “en aquesta primera fase de desescalada és important que la gent agafi confiança i adopti les mesures de protecció necessàries", ja que l'essencial és "protegir la salut de les persones i continuar mantenint un Salou Net, Sa i Segur de COVID-19".

En aquest sentit, el mandatari ha afirmat que “primer de tot, vetllem per la salut dels treballadors i de la ciutadania”; i, després, “perquè l’activitat comercial i econòmica de Salou es recuperi, progressivament”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, va distribuir, personalment, dilluns al matí, mascaretes en diversos comerços del centre de Salou.

Cal dir que es farà una distribució racional pels establiments que ho necessitin. Els comerciants de Salou que estiguin interessats en rebre un pack de mascaretes han de fer la petició per correu electrònic a: promocioeconomica@salou.cat

Document Actions