Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou repartirà 20.000 polseres per evitar la pèrdua de menors a les platges

Es distribuiran a la comissaria de Platja de la Policia Local de Salou, als espais de Socorrisme de Altesport i Creu Roja i al patronat de Turisme, entre d’altres punts

dimarts 02 juliol 2013

La Policia Local de Salou i el Patronat de Turisme, a efectes de prevenir la pèrdua de nens i facilitar la localització en tot moment, distribuirà  unes polseres per col•locar als més petits, on figuren el nom i el telèfon de contacte dels pares. En total, enguany s’han imprimit 20.000 estaran a disposició de turistes i visitants tant a la Comissaria de Platja i als espais de Socorrisme de Altesport i Creu Roja, al patronat de Turisme de Salou i i a l’Oficina de Turisme de la Plaça Europa.

Per primer cop, aquestes polseres també es faran en rus imprimint un total de 6.500 per tal que els nens i famílies d’orígen rus també puguin gaudir del servei en el seu propi idioma. Un altra de les novetats, es el canvi de logo corporatiu de Destinació de Turisme Familiar amb la frase Salou, en família – Salou, with your family i el mateix en rus.

Aquestes polseres també es distribuiran en el hotels de la marca TURISME FAMILIAR que atorga la Generalitat de Catalunya. El regidor de Turisme, Benet Presas, ha explicat que “la iniciativa no és una mesura obligatòria dintre de les condicions que permeten obtenir aquesta certificació  en Turisme Familiar, però Salou sempre ho ha considerat una mesura molt adequada  i es compleix des de fa 10 anys” i ha afegit que “és tracta d’una mesura fruit del compromís adquirit amb l’Agència Catalana de Turisme com a element de qualitat”.

Aquest sistema permet minimitzar en gran mesura el temps que passa  des de que el menor es perd fins que es retroba amb els seus familiars, evitant el malestar que això comporta tant pels menors com pels pares. Per tal d’agilitzar la localització dels responsables dels infants, la Policia, el Patronat, els hotels i la resta de punts de distribució tindrà a disposició dels ciutadans aquestes polseres (que no es poden treure un cop han estat tancades) i en les quals es marcaran amb un retolador de tinta indeleble, el nom del nen i un número de telèfon de contacte dels pares, per poder ser localitzats en el moment en que el menor aparegui.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha dit que “és un servei que ha funcionat molt bé anys anteriors i les famílies ho agraeixen perquè permet minimitzar una situació angoixant que pot succeir com és la pèrdua d’un nen” i ha afegit que “aquest servei mostra la coordinació entre els professionals de la Policia Local, el Patronat de Turisme i els hotels del muncipi”.

Galeria d'imatges

2013-06-28_12_09_57.jpg
2013-06-28_12_09_57.jpg

Document Actions